Ζένια Μπονάτσου: Δημοσίευσε πριν μερικές ώρες σπάνια παιδική της φωτογραφία

Είναι παιδί του μπαμπά της και ναι το μήλο τελικά έπεσε κάτω από τη μηλιά!

Ζένια Μπονάτσου: Δημοσίευσε πριν μερικές ώρες σπάνια παιδική της φωτογραφία

Υπήρξε ένα από τα διασημότερα πιτσιρίκια όταν γεννήθηκε. Δεν είναι και λίγο να είσαι εγγονή της Ζωής Λάσκαρη και κόρη του Βλάση Μπονάτσου.

Ο έρωτας της μητέρας της, Μάρθας Κουτουμάνου με τον Βλάση Μπονάτσο υπήρξε πρωτοσέλιδο και μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του κοινού. Κάθε φωτογραφία των γονιών της και έπειτα κάθε δική της εμφάνιση μαζί τους έκανε τους παπαράτσι να σπεύδουν να τους απαθανατίσουν μαζί.

Το ίδιο συνέβη και όταν ο πατέρας της Ζένιας, Βλάσης Μπονάτσος, έφυγε από τη ζωή. Όλοι ήθελαν να δουν την κόρη του να μεγαλώνει, όμως η Μάρθα κατάφερε να τη μεγαλώσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προσφέροντάς της -όσο μπορούσε- μια φυσιολογική ζωή. Έκανε τα πάντα για την κόρη της και δεν έφυγε ποτέ από κοντά της. Στάθηκε μάνα και πατέρας μαζί.

Τα χρόνια πέρασαν, η Ζένια μεγάλωσε και πλέον χαράσσει τον δικό της δρόμο, ακολουθώντας τα βήματα της αείμνηστης γιαγιάς της Ζωής Λάσκαρη και του πατέρα της στην υποκριτική.

Για την ίδια ο πατέρας της ήταν σημαντικός και η απώλειά του της έχει στοιχίσει: «Ο πατέρας μου ήταν πολύ σημαντικός για εμένα. Ήταν η λατρεία μου, μου τραγουδούσε με τις ώρες, παίζαμε συνέχεια στο σπίτι αλλά και τα μεσημέρια στην παιδική χαρά της Δεξαμενής. Με έπαιρνε βόλτες με το αμάξι και εγώ είχα μια συνήθεια, μου άρεσε να βγάζω το κεφάλι μου πάνω από την οροφή ήταν κάμπριο. Πηγαίναμε και τρώγαμε "βρόμικο". Με είχε πάρει και μια φορά σε πρόβα του. Δεν θυμάμαι την παράσταση, αλλά θυμάμαι έντονα πως φορούσε κάτι ριγέ κάλτσες, μια ρόμπα και έκανε τον ομοφυλόφιλο. Ήταν κωμωδία και γελούσα πολύ. Μου έλεγε πάντα να φέρομαι όμορφα στη μάνα μου. Ήμασταν το δίδυμο της συμφοράς! Η μάνα μου είχε να κάνει με δύο παιδιά, όχι με ένα! Κάποια στιγμή είχε απαυδήσει μαζί μας και έλεγε "θα σας αφήσω χωρίς να μαζεύω τίποτα από εδώ και πέρα". Τα πιάτα μια ντουζίνα κι εμείς τρώγαμε ένα καρπούζι και κάναμε καλάθι τον νιπτήρα ποιος θα βάλει τα περισσότερα κουκούτσια μέσα (σ.σ.: γελάει)! Δεν ήταν ποτέ κακός ή επιθετικός, αλλά, όταν ερχόταν η ώρα που ήθελε να διαβάσει και να χαλαρώσει, σοβάρευε και, αν τυχόν τον ενοχλούσα, θέλοντας να παίξω, τσαντιζόταν, με μάλωνε και έμπαινα στη θέση μου. Ποτέ, μα ποτέ, δεν μου άπλωσε χέρι, ούτε μου έβαζε τις φωνές. Είχε τον τρόπο του να επιβληθεί και το κατάφερνε χωρίς να παρεκτραπεί. Μακάρι να τον είχα δίπλα μου και στο υπόλοιπο της ζωής μου. Μου λείπει πολύ», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Πριν μερικές ώρες η Ζένια, δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Θα πρέπει να είναι περίπου δύο ετών. Καστανόξανθα σγουρά μαλλιά, μια πανέξυπνη φατσούλα και χαρακτηριστικά που θυμίζουν όχι μόνο τη μητέρα της αλλά και το αξέχαστο χαμογελαστό παιδί της σόουμπιζ.

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί:

πηγή φωτογραφιών: Ζένια Μπονάτσου - Instagram account

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved