Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για τον γιο της Άγγελο - Είναι ο πρίγκιπας της καρδιάς της (pics)

Ένα χέρι έχει πέντε δάχτυλα και όλα είναι ίδια και εξίσου σημαντικά.

Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για τον γιο της Άγγελο - Είναι ο πρίγκιπας της καρδιάς της (pics)

Το ίδιο συμβαίνει και με την αγάπη της μάνας. Αν έχει πάνω από ένα παιδί, τα αγαπάει όλα το ίδιο. Δεν μπορεί να ξεχωρίσει την αγάπη της.

Έτσι νιώθει και η Ελένη Μενεγάκη για τα 4 παιδιά της Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Ωστόσο οι αδυναμίες είναι αδυναμίες και δεν κρύβονται. Τι εννοούμε;

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μεγάλη αδυναμία στον μοναχογιό της Άγγελο. Είναι το μοναδικό αγόρι στην οικογένεια, το πρώτο της παιδί και το πρώτο πλάσμα που από τα χείλη του άκουσε τη λέξη «μαμά».

Η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο τον γιο της Άγγελο-Ιωάννη τον Νοέμβριο του 2002. Θυμόμαστε τότε η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, έλαμπε από ευτυχία που θα γινόταν για πρώτη φορά μαμά.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και πιο συγκεκριμένα όταν ήταν 6 μηνών, έκανε μια φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό. Τη φωτογραφία είχε δείξει και είχε σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της το 2010 «Καφές με την Ελένη» μιλώντας για μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της ζωής της: «Αυτή η φωτογραφία με παραπέμπει σε ίσως μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου. Ήμουν έξι μηνών και έτσι όπως βγήκε η κοιλιά μου στο εξώφυλλο, η μητέρα μου νόμιζε ότι γεννάω και με πήρε τηλέφωνο για να δει εάν γεννάω. Της είπα πως δεν γεννάω και ότι απλά έχει μεγαλώσει λίγο η κοιλιά μου στο εξώφυλλο. Πρώτο παιδί δεν φουσκώνει η κοιλιά αμέσως, φουσκώνει απότομα!».

Η εξομολόγηση για τον Άγγελο

Στις 28 Μαΐου, η Ελένη Μενεγάκη είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με τον γιο της Άγγελο. Ο Άγγελος την κρατούσε στην αγκαλιά του και η ξανθιά παρουσιάστρια συνόδευε τη φωτογραφία της σχολιάζοντας: « και εκεί που τα είχαμε μέσα στην αγκαλιά μας ...μέσα σε λίγα χρόνια μεγαλώνουν τόσο πολύ που πλέον εκείνα μας έχουν στην δικιά τους αγκαλιά».

Τότε τα likes και τα σχόλια ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Αρκετές ήταν οι μαμάδες που ταυτίστηκαν με το μήνυμά της σχολιάζοντας πόσο δίκιο έχει και πόσο όμορφη σχέση έχει με τον γιο της. Μέσα στα σχόλια όμως υπήρξε και ένα που η παρουσιάστρια παρατήρησε και σχολίασε εκ νέου, αποκαλύπτοντας ότι ο Άγγελος έχει (εμμέσως πλην σαφώς) μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Τι της είπε η φίλη της θαυμάστρια και τι απάντησε η Ελένη; Δείτε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved