Θεοφανία Παπαθωμά: Η πρώτη δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Πετράκο (vid+pics)

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Θεοφανία Παπαθωμά: Η πρώτη δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Πετράκο  (vid+pics)

H Θεοφανία Παπαθωμά έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον Γρηγόρη Πετράκο.

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αγάπη και την μικρή Αθηνά. Η ηθοποιός έχει ακόμα ένα γιο, τον Αχιλλέα από τη σχέση της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Μιλώντας για τις σχέσεις και την αγάπη, είχε πει στη Realnews: «Απαιτείται ενότητα σε όλα τα επίπεδα. Νοητικό, συναισθηματικό, φυσικό. Χωρίς αγάπη δεν γίνεται τίποτα. Ο διαχωρισμός ξεκινά από τον νου. Χρειάζεται δουλειά καθημερινή.Το ζευγάρι να είναι επικεντρωμένο στη σχέση, ο ένας στον άλλον νους σε επαγρύπνηση για να λειτουργεί η σχέση και να ανθίζει.

Ελληνικά κοινόβια, facebook και γενικά τρίτα πρόσωπα που εποφθαλμούν τη σχέση βλάπτουν σοβαρά την ενότητα, τη γαλήνη και την οικογενειακή ευτυχία, με ολέθριες συνέπειες!»

Και παρότι είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media αποφεύγει την υπερέκθεση των παιδιών της αλλά και της προσωπικής της ζωής. Χθες, όμως έκανε μια εξαίρεση, και δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τραγουδά ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Εγώ ένα live είδα στη ζωή μου που μ άρεσε και το πήρα σπίτι.Κι αν ακούς αυτό πριν κοιμηθείς, τι άλλο θες;» ήταν το τρυφερό της σχόλιο.

Δείτε ( και ακούστε) τον Γρηγόρη Πετράκο να τραγουδά στο σαλόνι του σπιτιού του:



Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε φωτογραφίες της γλυκιάς ηθοποιού και των παιδιών της από αναρτήσεις που έχει κάνει η ίδια στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved