Σωτήρης Κοντιζάς: Η εξομολόγηση για τις καλοκαιρινές του διακοπές και το ιδιαίτερο μήνυμα (pics)

Τι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοφιλής chef;

Σωτήρης Κοντιζάς: Η εξομολόγηση για τις καλοκαιρινές του διακοπές και το ιδιαίτερο μήνυμα (pics)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι από τις παρουσίες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στον τηλεοπτικό χώρο. Το όμορφο παρουσιαστικό του, ο συνεσταλμένος χαρακτήρας του και το ταλέντο του στη μαγειρική, τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο δημοφιλείς chef της Ελλάδας.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Σωτήρης Κοντιζάς διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ. Είναι παντρεμένος με την Ελληνοϊταλίδα Δέσποινα και πριν από 3,5 χρόνια έγινεν για πρώτη φορά γονείς με τον ερχομό της Αριάννας-Τσιχίρο. Τον Ιούλιο του 2018, γεννήθηκε και το τέταρτο μέλος της οικογένειάς τους, ένα αγοράκι που όπως φημολογείται μοιάζει πολύ στον μπαμπά του και έχει πάρει τα σχιστά του μάτια.

scontizas 67355147 152992219096764 4007373295693806503 n

Ο διάσημος μπαμπάς είναι αρκετά ενεργός στα social media. Οι περισσότερες αναρτήσεις του σχετίζονται με τη δουλειά του, κάποιες φορές ωστόσο, εκφράζει τους προβληματισμούς του και μοιράζεται και πιο προσωπικές του στιγμές.

Πριν απο μερικές ημέρες, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μία ανάρτηση στο Facebook που δεν γινόταν να προσπεράσουμε. Ο δημοφιλής chef περιγράφει κάτι που βίωσε στις καλοκαιρινές τους διακοπές και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τις σκέψεις και τους προβηματισμούς του.

Δείτε την ανάρτησή του στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @scontizas & Facebook @sotiriskontizas

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved