Απλά υπέροχο! Φίλαθλοι σταμάτησαν τον αγώνα και πέταξαν λούτρινα κουκλάκια σε άρρωστα παιδιά (pics)

Μία πολύ όμορφη και συγκινητική ενέργεια που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Απλά υπέροχο! Φίλαθλοι σταμάτησαν τον αγώνα και πέταξαν λούτρινα κουκλάκια σε άρρωστα παιδιά (pics)

Τις τελευταίες μέρες, βίντεο και φωτογραφίες από τον αγώνα ποδοσφαίρου της ολλανδικής ομάδας Feyenoord εναντίον της επίσης ολλανδικής Excelsior, κάνουν το γύρο των media. Ο λόγος δεν κρύβεται στα στιγμιότυπα του αγώνα, αλλά σε μία κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης που αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά.

Όλα κυλούσαν φυσιολογικά όταν ξαφνικά, στο 19ο λεπτό του αγώνα, οι οπαδοί της Excelsior άρχισαν να πετάνε λούτρινα κουκλάκια στις κερκίδες που βρίσκονταν ακριβώς από κάτω τους. Στο συγκεκριμένο διάζωμα κάθονταν οπαδοί της αντίπαλης ομάδας και πιο συγκεκριμένα παιδιά που είχαν έρθει από το νοσοκομείο Erasmus Sophia του Rotterdam για να απολαύσουν τον αγώνα και τους αγαπημένους τους παίκτες από κοντά.

Τα παιδιά κοιτούν ξαφνιασμένα προς τα πάνω και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το γήπεδο γεμίζει φωνές, γέλια και χειροκροτήματα και τα παιδιά προσπαθούν να πιάσουν όσο περισσότερα παιχνίδια μπορούν.

agwnas1

Ο φωτογραφικός φακός και η κάμερα απαθανάτισαν τις πολύ συγκινητικές αυτές στιγμές και μέσα σε λίγες ώρες οι απίστευτες φωτογραφίες και τα βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου.



Κάτι αντίστοιχο ωστόσο, είχε συμβεί και δύο χρόνια πριν, όταν οπαδοί της ομάδας Den Haag διέκοψαν τον αγώνα για να πετάξουν παιχνίδια στους μικρούς οπαδούς της Feyenoord. Και τότε, η ενέργεια αυτή είχε κάνει το γύρου του διαδικτύου και μας είχε συγκινήσει πολύ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: thesun.co.uk
Πηγή φωτογραφιών: Twitter

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved