Ακόμη μία απίστευτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα από την Ελληνίδα μαμά (pics)

Bump update στην 35η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της!

Ακόμη μία απίστευτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα από την Ελληνίδα μαμά (pics)

Αποφάσισε να βγάλει δύο selfies δείχνοντας μας το πώς είναι η κοιλίτσα της αυτές τις μέρες και πραγματικά ένα έχουμε να πούμε. Είναι οι ωραιότερες φωτογραφίες της.

Η ίδια ανανεώνει καθημερινά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι φωτογραφίες της είναι μία προς μία ξεχωριστές. Όπως αυτές που δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες και που κανείς δεν σχολίασε.

«Bump update», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες της που δείχνουν την αρκετά φουσκωμένη της κοιλίτσα, αποκαλύπτοντας ότι διανύει μάλιστα στην 35η εβδομάδα της κύησής της.

Η χαρά της δεν περιγράφεται. Έχει ήδη την μονάκριβη κόρη της και περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο αγγελούδι της.

Η Έφη Βρακά, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της το καλοκαίρι που μας πέρασε και όταν βρισκόταν ήδη στην 21η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Είναι ίσως από τις ωραιότερες γνωστές Ελληνίδες και ξεχωρίζει τόσο για τη μεσογειακή ομορφιά της όσο και για τις διακρίσεις της στο surf. Είναι ίσως από τις ωραιότερες γνωστές Ελληνίδες και ξεχωρίζει τόσο για τη μεσογειακή ομορφιά της όσο και για τις διακρίσεις της στο surf.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved