Κυριάκος Μητσοτάκης: Η φωτογραφία & η ευχή στην κόρη του ανήμερα της γιορτής της (pics)

Τι ανέβασε ο πρωθυπουργός στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η φωτογραφία & η ευχή στην κόρη του ανήμερα της γιορτής της (pics)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μία δυναμική και ισχυρή προσωπικότητα. Η πολιτική ήταν ανέκαθεν σημαντικό κομμάτι της ζωής του και οι περισσότερες ώρες της ημέρας του είναι αφιερωμένες στον ελληνικό λαό και στα καθήκοντά του ως πρωθυπουργός της χώρας.

Παράλληλα όμως, δεν παύει να είναι και ένας πολύ τρυφερός και στοργικός μπαμπάς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώρισε τον έρωτά της ζωής του, την πολωνικής καταγωγής Μαρέβα Γκραμπόφσκι, στο Χαρβαρντ όπου σπούδαζαν και οι δύο. Το 1997 ο Κυριάκος και η Μαρέβα ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το μυστήριο γίνεται στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης, στην Πλάκα και το "παρών" έδωσαν πολλοί επώνυμοι του πολιτικού και επιχειρηματικού χώρου.

Δεκαεννέα χρόνια αργότερα, οι δυο τους είναι πιο δεμένοι από ποτέ και ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε βήμα. Καρποί του έρωτά τους, τα τρία τους παιδιά, η Σοφία, ο Κωνσταντίνος και η Δάφνη.

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, η 22χρονη πλέον Σοφία, σήμερα έχει την ονομαστική της εορτής. Ο πρωθυπουργός είναι αρκετά ενεργός στα social media και με αφορμή την γιορτή της κόρης του, ανέβασε μία φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία αλλά και την ευχή με την οποία τη συνόδευσε, στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @kyriakos_

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved