Η κόρη της Καλομοίρας έγινε viral - Δείτε τη να τραγουδά (vid)

Η μικρή Αναστασία είναι σκέτη γλύκα!

Η κόρη της Καλομοίρας έγινε viral - Δείτε τη να τραγουδά (vid)

H κόρη της Καλομοίρας Σαράντη μεγαλώνει και όχι μόνο μοιάζει στη μαμά της, αλλά λατρεύει και να τραγουδά όπως η μαμά της.

Η Καλομοίρα είναι μια εξαιρετική μαμά και κάνει τα πάντα για να είναι τα παιδιά της ευτυχισμένα! Όπως άλλωστε κάνουν όλες οι μαμάδες.

Είναι λάτρης των social media και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τακτικά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά με τα δίδυμα αγόρια της και την μικρή Αναστασία που πραγματικά της έχει κλέψει την καρδιά. Κορίτσι βλέπετε!

«Είναι ένα εξαιρετικά δυναμικό κορίτσι. Μια γλυκιά τσαχπίνα που χαμογελάει συνεχώς. Τα αγόρια την αγαπούν πολύ, αλλά κάποιες φορές στο παιχνίδι τη σπρώχνουν και αρχίζει τσακωμός – φυσικά τους σπρώχνει κι εκείνη! Είναι και πριγκίπισσα και αγοροκόριτσο. Αυτό που προσπαθώ να περνάω στα παιδιά μου είναι να είναι πάντα αγαπημένα και ενωμένα. Είναι το πιο σημαντικό στη ζωή. Πάντα είχα στο μυαλό μου πως τα φώτα και η δημοσιότητα κάποια στιγμή θα σταματήσουν να υπάρχουν. Και είναι λογικό. Η οικογένεια, η αγάπη και οι αληθινοί φίλοι θα είναι για πάντα», είχε αναφέρει στο παρελθόν σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό People, η όμορφη τραγουδίστρια.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει

Εδώ και λίγες ώρες ένα βίντεο που δημοσίευσε η Καλομοίρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε Insta stories τρέλανε το διαδίκτυο και όχι άδικα. Η Αναστασία έχει πιάσει το μικρόφωνό της και σε πάρτι που βρίσκεται με τη μαμά της τραγουδά.

Όπως ήταν φυσικό η Καλομοίρα απαθανάτισε τη στιγμή και την μοιράστηκε μαζί μας. Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral. Σίγουρα είναι ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved