H κόρης της Πόπης Τσαπανίδου έγινε νονά! - Δείτε τις φωτογραφίες (pics)

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια η κόρης της αγαπημένης δημοσιογράφου στο Instagram.

H κόρης της Πόπης Τσαπανίδου έγινε νονά! - Δείτε τις φωτογραφίες (pics)

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες δημοσιογράφους της Ελλάδας και το τηλεοπτικό κοινό την έχει λατρέψει. Η επιμονή, ο δυναμισμός και ο συνεσταλμένος χαρακτήρας της, την έκαναν να πετύχει τους στόχους και να χτίσει σιγά σιγά και με σταθερά βήματα την καριέρα της στη δημοσιογραφία.

Η Πόπη Τσαπανίδου όμως, έχει και έναν άλλο ρόλο, τον πιο σημαντικό στη ζωή της. Είναι μαμά τριών κοριτσιών στις οποίες έχει και ιδιαίτερη αδυναμία. Η Εύα και οι δίδυμες, Ευτυχία και Μαρίνα, είναι όλη της η ζωή και ο χαμός του συζύγου της όταν ακόμη οι δίδυμες ήταν στην κοιλιά της, δημιούργησε ένα ιδιαίτερο δέσιμο ανάμεσά τους.

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι αρκετά ενεργή στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί μαζί μας στιγμιότυπα με τις κόρες της.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Ευτυχία, η οποία μοιάζει εκπληκτικά με τη μαμά της -όπως άλλωστε και η δίδυμα αδερφή της-, έγινε νονά. Το ιδιαίτερο αυτό γεγονός αποκάλυψε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες με τη βαφτιστήρα της.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved