Μαριέττα Χρουσαλά: «Δέκα πράγματα που θα ήθελα να ξέρω πριν γίνω μαμά»

Είναι γλυκιά, εκθαμβωτικά όμορφη και μία πολύ τρυφερή μαμά.

Άλκηστις Κοϊνάκη
Μαριέττα Χρουσαλά: «Δέκα πράγματα που θα ήθελα να ξέρω πριν γίνω μαμά»

Τη γνωρίσαμε πριν από 16 χρόνια με τη συμμετοχή της στα καλλιστεία. Η ομορφιά της την έκανε να ξεχωρίσει και από την αρχή θεωρούνταν ένα από τα φαβορί. Kαι όχι άδικα. Αψεγάδιαστο σώμα, αγγελικό πρόσωπο, σαγηνευτικό βλέμμα. Αυτά σε συνδυασμό με τον ταπεινό χαρακτήρα της, της χάρισαν τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Δύο χρόνια αργότερα την είδαμε στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «Πολύ την Κυριακή». Ο αυθεντικός της χαρακτήρας της χάρισε μία θέση στην καρδιά των τηλεθεατών και λίγο αργότερα παρουσίασε τη δική της εκπομπή στο Alter.

Το μεγαλύτερο όμως όνειρό της Μαριέττας Χρουσαλά από μικρή, ήταν να δημιουργήσει μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Και τα κατάφερε. Το love story της με τον Λέοντα Πατίτσα μοιάζει με παραμύθι. Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 5 Ιουνίου του 2010 και στα επόμενα οχτώ χρόνια απέκτησαν τρία παιδιά, τη Μαργκώ, τον Σπύρο και τον μικρό Κωνσταντίνο. Όλοι μαζί, μετακομίζουν στο εξωτερικό και οι φωτογραφίες που ανεβάζει η Μαριέττα στο Instagram μαρτυρούν το πόσο ευτυχισμένοι και αγαπημένοι είναι.

mariettachrousala 47693066 325368228077541 3030911438539299874 n

Τα τελευταία αυτά χρόνια, η Μαριέττα έχει επιλέξει να αφιερώσει όλον της το χρόνο και την ενέργεια στην οικογένειά της. Αυτή είναι η πρώτη της προτεραιότητα και ο ρόλος της μαμάς, ο πιο σημαντικός για αυτήν. Είναι όμως η μητρότητα όπως την περίμενε;

Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε στο mothersblog.gr και μας εκμυστηρεύτηκε ότι εάν μπορούσε να επιλέξει 10 πράγματα για τη μητρότητα που θα ήθελε να της είχαν πει πριν τον ερχομό των παιδιών της, αυτά θα ήταν ότι…

1. …είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου
2. …ό,τι και να έχεις καταφέρει μέχρι τότε όλα μηδενίζουν μπροστά στο συναίσθημα του να γίνεσαι μητέρα.
3. …όταν σου λένε κοιμήσου τώρα που μπορείς γιατί μετά δεν θα μπορείς το εννοούνε, είναι αλήθεια!
4. …επίσης αλήθεια είναι το «ένα ίσον κανένα».
5. …η γέννα δεν μοιάζει με αυτό που βλέπεις στις ταινίες και αν ακολουθήσεις τις συμβουλές του γιατρού σου και της μαίας όλα κυλούν ομαλά σε σημείο που λες αυτό ήταν;
6. …ένα από τα δυσκολότερα πράγματα στην όλη διαδικασία του γίνομαι μαμά είναι ο θηλασμός, όχι μόνο σαν πράξη, αλλά και επειδή είναι πολύ σημαντικός για το μωρό και για τη μαμά!
7. …πρέπει να εμπιστεύεσαι δικούς σου ανθρώπους στην φροντίδα του μωρού σου όσο δύσκολο και να είναι και όσο και αν νομίζεις ότι εσύ το κάνεις καλύτερα από όλους. Μπορούν σε βοηθήσουν πολύ.
8. …θα νιώσεις ένα μοναδικό συναίσθημα αγάπης που μόνο όταν αποκτήσεις το δικό σου παιδί μπορείς να το νιώσεις. Είναι σαν να ξεκλειδώνεις μία άλλη διάσταση της αγάπης και αυτό δεν σταματάει στο ένα παιδί. Κάθε φορά προχωράς και σε πιο πάνω στάδιο όσο παιδιά και αν αποκτήσεις.
9. …θέλει αρκετές θυσίες, αλλά τις κάνεις τόσο ευχάριστα
10. …πρέπει να είσαι προετοιμασμένη όταν θα ακούσεις πρώτη φορά τη λέξη «μαμά» ή όταν θα σου δώσει ένα φιλάκι. Μην πεις ότι δεν σε είχα προειδοποιήσει χεχε

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved