Μάξιμος Μουμούρης: Εσείς έχετε δει τη σύζυγο & τις τρεις κόρες του αγαπημένου ηθοποιού; (pics)

Ο Μάξιμος Μουμούρης, πάνω από όλα είναι ένας τρυφερός σύζυγος και ένας πολύ στοργικός μπαμπάς.

Μάξιμος Μουμούρης: Εσείς έχετε δει τη σύζυγο & τις τρεις κόρες του αγαπημένου ηθοποιού; (pics)

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Το υποκριτικό του ταλέντο, σε συνδυασμό με την επιβλητική του παρουσία και το ήθος του, τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει.

Οι σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει, πολλές. Την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, την έκανε στο "Να με προσέχεις" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αν και λίγοι τον θυμούνται από εκείνο το guest. Οι περισσότεροι, τον γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά "Singles", το 2004. Ο ατίθασος και λιγομίλητος Ορέστης ήταν ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού, ιδιαίτερα του γυναικείου φύλου.

Ο Μάξιμος Μουμούρης έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες σειρές και θεατρικά τα τελευταία χρόνια και εύλογα θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του.

Πόσα όμως γνωρίζετε για την προσωπική του ζωή;

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είναι παντρεμένος με την δικηγόρο και πολιτικό Νάντια Γιαννακοπούλου και έχουν αποκτήσει τρεις υπέροχες κόρες.

Οι δυο τους γνωρίζονταν από το λύκειο, αν και έκαναν σχέση λίγα χρόνια αργότερα, όταν ξαναβρέθηκαν μέσω κοινών φίλων.

Σήμερα, το ζευγάρι μετράει 17 χρόνια σχέσης και 12 χρόνια γάμου. Μπορεί να δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς χώρους επαγγελματικά, όπως όμως έχει πει και ο Μάξιμος Μουμούρης σε παλιότερη συνέντυξή του «Η Νάντια είναι ο άνθρωπός μου».

nantia giannakopoulou 6

Η πρώτη κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε το 2008. Η Ιωάννα είναι σήμερα 11 ετών και από όσο έχουμε δει από τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ανά περιόδους η Νάντια Γιαννακοπούλου στο Instagram, έχει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς της. Δύο χρόνια αργότερα γεννήθηκε η Κατερίνα και το 2013 ήρθε στον κόσμο και η μικρή Γκρατσιέλα, η οποία πήρε το όνομά της από την μαμά του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή όταν αυτός ήταν 7 μόλις ετών.

Ο Μάξιμος Μουμούρης είναι από τους ηθοποιούς που διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. O ίδιος δεν έχει Instagram, βλέπουμε όμως κάποια από τα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς του μέσα από τις αναρτήσεις της συζύγου του στο Instagram.

Δείτε μερικές από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved