Το quote του mothersblog.gr που ταυτίστηκε η Βάσω Λασκαράκη (pics)

H Βάσω Λασκαράκη είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της. 

Το quote του mothersblog.gr που ταυτίστηκε η Βάσω Λασκαράκη (pics)

Το ντεμπούτο της το έκανε πριν από 14 χρόνια στην επιτυχημένη σειρά του Mega "Φιλοδοξίες". Ο ρόλος όμως, που της έφερε την αναγνωρισιμότητα, ήταν αυτός της Λουκίας στην σειρά "Πολυκατοικία". Τότε βέβαια, η γλυκιά ηθοποιός είχε άλλο χρώμα μαλλιών και εντελώς διαφορετικό στύλ.

Το 2011 και για δύο χρόνια, η Βάσω Λασκαράκη επέστρεψε στη μικρή οθόνη. Εμφανώς αδυνατισμένη και με νέο look και χτένισμα, πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά "Κλεμμένα Όνειρα" και μπήκε για τα καλά στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Το 2014, κάνει πρεμιέρα η σειρά "Το Σόι σου", η οποία και έγινε μία από τις πιο αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού. Η Λυδία Χαμπέα με την αξιαγάπητη οικογένειά της, μας κράτησε συντροφιά για πέντε ολόκληρα χρόνια και η Βάσω Λασκαράκη τρύπωσε στα σπίτια χιλιάδων Ελλήνων.

Η πιο σημαντική στιγμή όμως της ηθοποιού, δεν είναι άλλη από τη γέννηση της κόρης της, της πριγκίπισσάς της, Εύας, τον Νοέμβριο του 2014.

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και η μικρή Εύα είναι πάντα η πρώτη προτεραιότητα για τη γλυκιά ηθοποιό.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από τη δουλειά της, αλλά και από την προσωπική της ζωή.

Χθες, η διάσημη μανούλα έκανε share ένα δικό μας Insatgram post το οποίο είχαμε ανεβάσει στο @mothersbloggr λίγο νωρίτερα. Το post αυτό είχε ένα πολύ σημαντικό και ουσιαστικό quote με το οποίο από ότι φαίνεται ταυτίζεται και η ίδια.

Δείτε ποιο είναι αυτό στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @vasolaskaraki

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved