Νατάσα Σκαφίδα: Ο τριών μηνών γιος της κοιμάται στην αγκαλιά της (pics)

Μια πολύ γλυκιά φωτογραφία.

Νατάσα Σκαφίδα: Ο τριών μηνών γιος της κοιμάται στην αγκαλιά της (pics)

Η Νατάσα Σκαφίδα είναι μια ευτυχισμένη μανούλα δύο παιδιών. Τον περασμένο Ιούνιο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Αντώνη.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Γιάννης Βαρδής, δεν κρύβουν την ευτυχία τους που η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά ένας μέλος.

«Παιδιά γεννήσαμε! Ήρθε στο κόσμο μας ο Αντώνης Βαρδής σήμερα ψυχοσάββατο. Μεγάλη χαρά και μεγάλη ευλογία. Ευχαριστώ τόσο πολύ την σύζυγο μου που για δεύτερη φορά μου κάνει το μεγαλύτερο δώρο. Μπαμπά μου ότι δεν έζησες θα το ζεις μέσα από μένα γιατί κυλάς στο αίμα μου», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο μικρός πήρε το όνομα του αείμνηστου παππού του, του Αντώνη Βαρδή. Η Νατάσα είχε πει πριν λίγο καιρό σε συνέντευξη για το όνομα του δεύτερου παιδιού της:

«Αντώνης! Αυτό έλειπε! Ήρθε επιτέλους! Διπλή χαρά. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ο Γιάννης και εγώ… Περιμένουμε πώς και πώς τον Αντώνη Βαρδή τζούνιορ! Κι εγώ και ο Γιάννης το διαισθανόμασταν».

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε φωτογραφίες της οικογένειας με την κόρη τους Κατερίνα αλλά και με τον μικρό Αντώνη να κοιμάται στην αγκαλιά της μαμάς του.

Φωτογραφίες : Instagram Natasa Skafida-Vardi

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved