Julianne Moore: Έχετε δει τον γοητευτικό σύζυγό της; (pics)

Δεκαέξι χρόνια γάμου γιόρτασε πρόσφατα η διάσημη ηθοποιός.

Julianne Moore: Έχετε δει τον γοητευτικό σύζυγό της; (pics)

Η Julianne Moore είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Bart Freundlich.

Γνωρίστηκαν το 1996 και παντρεύτηκαν μερικά χρόνια αργότερα, στις 23 Αυγούστου του 2003.

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 17χρονη Liv Freundlich και τον 21χρονο Caleb Freundlich που φαίνεται να ακολουθούν τα βήματα της μητέρας τους.

Το ζευγάρι είναι από τα πιο διακριτικά του Χόλιγουντ καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης και τα social media με τα προσωπικά του παρά μόνο με τα επαγγελματικά του.

Ακόμα και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Julianne Moore αποφεύγει τις οικογενειακές φωτογραφίες ειδικά με τα παιδιά της, παρόλο που πλέον έχουν μεγαλώσει.

Όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της (LA Confidential), θεωρεί τον εαυτό της ένα συνηθισμένο άνθρωπο. «Δεν είμαι εξωτική. Δεν είμαι εκκεντρική. Έχω δύο πραγματικά υπέροχα παιδιά, έχω έναν σπουδαίο σύζυγο, μου αρέσει η πόλη μου και ξέρω να δίνω αξία στη συνηθισμένη μου ζωή και τη ζωή της οικογένειάς μου».

Η 58χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός με αφορμή την επέτειο γάμου με τον 49χρονο σύζυγό της ανάρτησε μια φωτογραφία τους στο Instagram, γράφοντας: «Ευτυχισμένη επέτειο, μωρό μου».

Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι δεν έχετε δει πρόσφατα τον σύζυγό της, στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε το ζευγάρι σε διάφορες στιγμές του.

Φωτογραφίες: Intagram Julianne Moore

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved