Αυτό το βίντεο με γονείς και παιδιά που χορεύουν θα σας κάνει να σηκωθείτε από τον καναπέ σας (vid)

Αν για κάποιο λόγο η μέρα σας πήγε στραβά, τότε πρέπει να δείτε το βίντεο με γονείς και παιδιά να χορεύουν το «It takes Two».

Αυτό το βίντεο με γονείς και παιδιά που χορεύουν θα σας κάνει να σηκωθείτε από τον καναπέ σας (vid)

Στο βίντεο φαίνονται οικογένειες που συμμετέχουν στα μαθήματα χορού του χορογράφου Phil Wright. Ένα από τα παιδιά που θα δείτε είναι και η Chelsie Hill, μια έφηβη που δεν άφησε ποτέ το αναπηρικό της καρότσι να την εμποδίζει να κάνει αυτό που λατρεύει περισσότερο. Να χορεύει. Ο συνοδός της; Ο πατέρας της!



Όπως βλέπετε περισσότερο το διασκέδασαν οι γονείς... παρά τα παιδιά.

Ποια τα οφέλη του χορού;

Ο χορός είναι μια πολύ φυσική δραστηριότητα και οι άνθρωποι που λαμβάνουν τακτικά μαθήματα χορού θα πρέπει να δουν σημαντική βελτίωση στη συνολική σωματική τους υγεία. Σύμφωνα με το Pro Dance Center, η τακτική εξάσκηση χορού μπορεί να αυξήσει την ευελιξία σας, το εύρος της κίνησης, τη σωματική του δύναμη και την αντοχή. Οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις στο χορό μπορούν να βελτιώσουν τον μυϊκό τόνο, να διορθώσουν την κακή στάση του σώματος, να αυξήσουν την ισορροπία και τον συντονισμό και να βελτιώσουν τη συνολική καρδιαγγειακή υγεία σας. Ο χορός είναι μια αερόβια μορφή άσκησης, ιδανική ακόμη και για τα παιδιά που είναι υπέρβαρα, καθώς μπορεί να τα βοηθήσει να χάσουν βάρος και να βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved