Βασιλική Μιλλούση: Οι ωραιότερες εμφανίσεις της με φουσκωμένη κοιλίτσα (pics)

Καθώς περνάει ο καιρός μεγαλώνει και η κοιλίτσα της.

Βασιλική Μιλλούση: Οι ωραιότερες εμφανίσεις της με φουσκωμένη κοιλίτσα (pics)

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Η μέλλουσα μανούλα έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της που πλέον είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με το παρελθόν.

Πλέον μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φροντίζει να ενημερώνει και τις άλλες γυναίκες, τι μπορούν να φάνε ή τι πρόγραμμα γυμναστικής μπορούν να ακολουθήσουν αν περιμένουν παιδί.

Σε ένα από το post της έγραψε χαρακτηστικά:

«Με ρωτάτε πολλές τι γυμναστική κάνω τώρα που είμαι έγκυος, λοιπόν...όσο ήμουν διακοπές έκανα όλη την άσκησή μου μέσα στη θαλασσα ,νωρις το πρωι.Ήταν το καλύτερο! Τωρα όμως που δεν ειμαι πια στη θάλασσα και έχω όλο το βάρος της κοιλίτσας μου εγώ ,κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να ανεβάζω παλμούς αρκετα και φυσικα όταν δεν νιώθω πολυ καλά...απλα δεν κάνω. Η άσκηση στην εγκυμοσύνη είναι πολύ καλή αρκει να μην κάνουμε υπερβολές(αυτο βέβαια έχει να κάνει και με την φυσική κατάσταση που είχαμε πριν)».



Τα υπόλοιπα βίντεο με τη γυμναστική μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Η Βασιλική Μιλλούση διανύει την 27η εβδομάδα κύησης και όπως έχει αφήσει να εννοηθεί, το μωρό που περιμένουν είναι κοριτσάκι.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον περασμένο Ιούλιο με πολιτικό γάμο. Μάλιστα όπως έχουν πει από νωρίς κατάλαβαν πως ήταν γεννημένοι ο ένας για τον άλλον.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις καλύτερες εμφανίσεις της από τη στιγμή από άρχισε να διακρίνεται η κοιλίτσα της μέχρι σήμερα.

Φωτογραφίες : Instagram Vasiliki Millousi oly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved