Αλέξανδρος Πατούλης: Δείτε τον κούκλο γιο της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη (pics)

Είναι ένα όμορφο και γλυκό αγόρι.

Αλέξανδρος Πατούλης: Δείτε τον κούκλο γιο της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη (pics)

Η οικογένεια Πατούλη είχε πολλούς λόγους να γιορτάζει τις μέρες που μας πέρασαν.

Ο Γιώργος Πατούλης ορκίστηκε νέος περιφερειάρχης Αττικής έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του ενώ παράλληλα γιόρταζε και ο μονάκριβος γιος του, Αλέξανδρος.

Μάλιστα, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Μαρίνα Σταυράκη- Πατούλη δημοσίευσαν φωτογραφίες τους μαζί με το γιο τους, ευχαριστώντας τον κόσμο για τις ευχές τους αναφορικά με τη γιορτή του γιου τους.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ολόθερμες ευχές σας για την ονομαστική γιορτή του μονάκριβου γιου μας Αλέξανδρου!!!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρίνα Πατούλη ενώ και ο σύζυγός της, δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει όλους έσπευσαν να ευχηθούν « χρόνια πολλά» στον γιο του.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ολόθερμες ευχές σας για τον Αλέξανδρο! Χρόνια πολλά παληκάρι μου! Να σε χαιρόμαστε!», ήταν το δικό του σχόλιο.

Ο περιφερειάρχης όσο και η σύζυγός του έχουν μεγάλη αδυναμία στον γιο τους. Μάλιστα, οι γιορτές του νεαρού Αλέξανδρου έχουν συμπέσει με μεγάλες πολιτικές στιγμές του Γιώργου Πατούλη. Χαρακτηριστικά, στις 2 Ιουνίου που ο γιος του είχε γενέθλια, ο Γιώργος Πατούλης κέρδισε στις περιφερειακές εκλογές ενώ στις 30 Αυγούστου, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής, ορκίστηκε νέος περιφερειάρχης.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τον όμορφο γιο της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη, Αλέξανδρο.

Φωτοργαφίες: Instagram Marina Stauraki Patouli, Giorgos Patoulis

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved