Φαίη Μαυραγάνη - Νίκος Μάνεσης: Φωτογραφίες από τις διακοπές τους (pics)

Οι καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού τελείωσαν και οι δυο τους επιστρέφουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Φαίη Μαυραγάνη - Νίκος Μάνεσης: Φωτογραφίες από τις διακοπές τους (pics)

Ο Νίκος Μάνεσης κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου, συνεχίζοντας την εκπομπή του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον ALPHA και την ίδια μέρα κάνει πρεμιέρα και η εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη «Τώρα ό,τι συμβαίνει» μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN Beyond.

Οι δυο τους, πέρασαν υπέροχες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρέα με τα παιδιά τους, ξεκουράστηκαν και επέστρεψαν ανανεωμένοι και έτοιμοι για την νέα σεζόν.

Φωτογραφίες των καλοκαιρινών τους διακοπών δημοσίευσε τις τελευταίες ημέρες η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας το πού πήγαν.

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης δεν ανήκουν στην κατηγορία των διάσημων που δημοσιεύουν καθημερινά φωτογραφίες από την προσωπική τους ζωή, ούτε κάνουν συχνές κοσμικές εμφανίσεις και έχουν λόγο. Λόγο που αποκάλυψε η ίδια η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της, πριν αρκετό καιρό στο «TV Έθνος».

«Νιώθω άβολα πολλές φορές αν με πιέζουν κάπως και είναι απαραίτητο να πάω. Και προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν είναι απαραίτητο να πάω και ότι έχω καταφέρει να κάνω τη δουλειά που κάνω και χωρίς αυτού του είδους τις επαφές. Δεν το έχω ανάγκη, δεν με εκφράζει, δεν αισθάνομαι ότι έχω λόγο να μετέχω σε κοινωνικές συναναστροφές!».

Οι καλοκαιρινές τους διακοπές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Φαίη Μαραυγάνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ταξίδεψαν στην Κεφαλλονιά (προορισμό που επιλέγουν πάντα τα τελευταία χρόνια) και την Σίκινο.

Swipe up στη gallery για να δείτε τις ξέγνοιαστες φωτογραφίες της;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved