Ο κόσμος τα έβαλε με την Drew Barrymore εξαιτίας του δώρου των παιδιών της (pics)

Τα παιδιά της Drew Barrymore δέχτηκαν το ωραιότερο δώρο, ένα υπέροχο ξύλινο σπιτάκι με κούνιες και τσουλήθρες. Σε εμάς θυμίζει παιδική χαρά και κάποιοι (μαζί και εμείς) ζήλεψαν!

Ο κόσμος τα έβαλε με την Drew Barrymore εξαιτίας του δώρου των παιδιών της (pics)

Κάποιοι άλλοι όμως, όχι μόνο δεν ζήλεψαν αλλά τα έβαλαν και μαζί της... επειδή το κράτησε!

«Ο μαγικός μας παιδότοπος»

Οι κούνιες υπερπαραγωγή, κάστρο, ξύλινο σπιτάκι, πείτε το όπως θέλετε δόθηκε στις κόρες της ηθοποιού την πεντάχρονη Frankie και την εξάχρονη Olive από μια εταιρία που ονομάζεται Cedar Works. Όπως ήταν φυσικό το δώρο τοποθετήθηκε στην αυλή τους, χαρίζοντας όμορφες στιγμές στα παιδιά και τους φίλους τους.

«Ο μαγικός μας παιδότοπος! Ήταν μια χαρούμενη προσθήκη στην πίσω αυλή μας αυτό το καλοκαίρι. Ευχαριστούμε πολύ για αυτό το υπέροχο δώρο, τα κορίτσια μου και οι φίλοι τους το λάτρεψαν. Αμέτρητες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης!», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, είναι πραγματικά υπέροχο το δωράκι αυτό!

Δώρο;

Κάποιοι όμως, ευχήθηκαν να ήταν διάσημοι αρκετά ώστε να λαμβάνουν τέτοια ακριβά δώρα τζάμπα και ανέφεραν ότι η Drew συμπεριφέρθηκε εγωιστικά που κράτησε την ξύλινη αυτή παιδική χαρά για τα κορίτσια της.

«Δώρο; Δηλαδή δεν πλήρωσες γι' αυτό; Χα! Αυτό είναι ωραίο!»

«Κάτι που ο οποιοσδήποτε άλλος δεν θα μπορούσε να αγοράσει!», σχολίασε ένας άλλος.

«Αγόρασε ένα και κάντο δωρεά!», πρότεινε ένας άλλος θαυμαστής.

«Αν ήμουν πλούσιος αρκετά και μου έκαναν δώρο κάτι τέτοιο, σίγουρα θα το έδινα σε κάποιον που πραγματικά δεν θα μπορούσε να το αγοράσει (παιδιατρικό νοσοκομείο, ίδρυμα κλπ) και θα το αγόραζα για εμένα!», είπε ένας άλλος.

Ποια είναι η δική σας γνώμη; Συμπεριφέρθηκε εγωιστικά η όμορφη ηθοποιός ή όχι; Αν ήσασταν στη θέση της, θα το κρατούσατε ή θα το δωρίζατε;

πηγή φωτογραφιών: Instagram account Drew Barrimore / cedarworksplay

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved