Κ. Παπουτσάκη: 7 χρόνια γάμου, 2 υπέροχα παιδιά - Οι φώτο & το μήνυμα για την επέτειο γάμου της

Ερωτευμένη με τον σύζυγό της είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη και το «φωνάζει» στο Instagram.

Κ. Παπουτσάκη: 7 χρόνια γάμου, 2 υπέροχα παιδιά - Οι φώτο & το μήνυμα για την επέτειο γάμου της

Πριν μερικά χρόνια η όμορφη ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους 20 μέρες μετά την έναρξη της γνωριμίας τους.

«Το ήξερα από την αρχή πως ήταν “meant to be”. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση. Ξεκινήσαμε να μιλάμε λίγο στο πάρτι και μου φάνηκε ενδιαφέρων. Μετά από τρεις ημέρες «τυχαία» πέρασε από το Trova, το μαγαζί του αδερφού μου. Τις επόμενες ημέρες πήγα εγώ στο Tranzistor, το μαγαζί μιας κοινής φίλης στου Ψυρρή και ο Παναγιώτης ήταν εκεί. Πιάσαμε την κουβέντα και μιλούσαμε τρεις ώρες. Εκεί καταλάβαμε ότι αυτό ήταν!».

Όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά, τσακώνονται.

«Φυσικά τσακωνόμαστε, αλλά μάλλον σπάνια. Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα το πω αμέσως όταν κάτι με ενοχλεί. Επειδή δεν θέλω να γίνομαι σπαστική, στην αρχή κρατιέμαι και στο τέλος ξεχειλίζουν τα όρια μου και τότε μπορεί να κάνω μπαμ. Αλλά δεν είναι οι άσχημοι τσακωμοί, που θα πεις βαριές κουβέντες. Αυτό είναι το σημαντικό. Υπάρχει σεβασμός. Δεν είναι σοβαροί κι οι λόγοι που τσακωνόμαστε, ούτε και συχνές οι διαφωνίες μας, έτσι φιλιώνουμε πολύ γρήγορα. Δεν μπορούμε να το κρατήσουμε, καταλήγουμε να γελάμε».

«Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια»... για την ακρίβεια 7 χρόνια, όπως σχολίασε και η ίδια κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον έρωτα της ζωής της στο Instagram.

«Χρονια μας πολλα και καλα!
7 χρονια γαμου!!
2 υπέροχα παιδιά
1 αγαπη που ολοενα και δυναμωνει ? ▪️2012-2019 ▪️ Σε λατρεύω Παναγιωτη μου.
Σε ευχαριστω.»

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε με αφορμή την επέτειο γάμου τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved