Δέσποινα Βανδή:Ο γιος της είχε γενέθλια - Οι φώτο με τους διάσημους καλεσμένους & την τούρτα (pics)

O Γιώργος έγινε 12 ετών!

Δέσποινα Βανδή:Ο γιος της είχε γενέθλια - Οι φώτο με τους διάσημους καλεσμένους & την τούρτα (pics)

Ο μοναχογιός της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη είχε χθες τα γενέθλιά του.

Η ευτυχισμένη και περήφανη μαμά δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί και δημόσια. Πόσταρε λοιπόν στο Instagram φωτογραφίες μαζί με τους διάσημους φίλους της που ευχήθηκαν στον γιο της « χρόνια πολλά».

Εντυπωσιακή ήταν και η τούρτα: κατακόκκινη με ένα κίτρινο πουλί να δεσπόζει στο κέντρο.

Η γνωστή τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες των παιδιών τους, που πλέον έχουν μεγαλώσει.

Μέχρι πρόσφατα απέφευγε οποιαδήποτε έκθεση τόσο της κόρης της Μελίνας όσο και του Γιώργου στα social media, γιατί ήθελε να έχουν μια φυσιολογική παιδική ηλικία.

Φωτογραφία του 12χρονου Γιώργου, είχαμε να δούμε αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα από το 2017, που η Δέσποινα Βανδή είχε δημοσιεύσει φωτογραφία του (και μάλιστα χωρίς να δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του γιου της) από τον καναπέ του σπιτιού τους.

Με αφορμή τα γενέθλιά της όμως στις 22 Ιουλίου και μετά το τέλος της παράστασης όπου πρωταγωνιστεί, τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργος της έκαναν έκπληξη:

desp1navandi

«Μια πολύ όμορφη έκπληξη με περίμενε στο τέλος της παράστασης σήμερα!Την οργάνωσαν τα παιδιά μου! Συνεργοι,φίλοι και συνεργατες! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! Με κάνατε πολύ χαρούμενη! #birthdaygirl», είχε γράψει ως σχόλιο στη φωτογραφία μαζί με τα παιδιά της.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποιοι ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον γιο της καθώς και την τούρτα των γενεθλίων του.

Φωτογραφίες: Instagram Despina Vandi

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved