Πόπη Τσαπανίδου: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της που ενθουσίασαν τους followers της (pics)

Είναι από τα ομορφότερα καλοκαίρια της ζωής της.

Πόπη Τσαπανίδου: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της που ενθουσίασαν τους followers της (pics)

Για την Πόπη Τσαπανίδου το φετινό καλοκαίρι είναι ξεχωριστό. Απολαμβάνει τις ομορφιές της χώρας μας, ανεβάζοντας παράλληλα διάφορα στιγμιότυπα από τα μέρη που επισκέπτεται στη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών.

Είναι όμορφη, χαλαρή και ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται σε όλες σχεδόν τις φωτογραφίες που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα σε μία από αυτές τις αναρτήσεις προέβη στην εξής εξομολόγηση: «Ρε παιδιά! Δεν ξέρω τι να πω. Τι να γράψω... Αισθάνομαι απέραντη χαρά, ηρεμία και ευγνωμοσύνη που το 52ο καλοκαίρι της ζωής μου είναι τόσο όμορφο. Εύχομαι να είναι και το δικό σας.».

Η Πόπη Τσαπανίδου, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στη Real, αποφάσισε να υλοποιήσει τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες της, όπως το ταξίδι ζωής που έκανε πρόσφατα στη Βόρεια Ευρώπη.

«Αυτό το ταξίδι είχε να κάνει με πραγματοποίηση στόχων ζωής. Αυτό που λέμε bucket list. Ξεκίνησα από Δανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, νησιά του στενού της Μάγχης και πέρασα από Αγγλία. Ήταν ένα ταξίδι ζωής δέκα ημερών, γιατί το έκανα με αυτά τα τεράστια κρουαζιερόπλοια. Αποφάσισα ότι αυτό το διάστημα θα κάνω πράγματα που ευχαριστούν εμένα. Πιο πριν είχα πάει στις κόρες μου στην Ολλανδία και γύρισα όλη τη χώρα, που τείνει να γίνει η αγαπημένη μου», είπε μεταξύ άλλων.

Στην παρούσα φάση συνεχίζει να τις ελληνικές διακοπές ποστάροντας συνεχώς φωτογραφίες, τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram Popi Tsapanidou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved