Ελένη Καρποντίνη - Βασίλης Λιάτσος: Ο γιος τους είχε γενέθλια! Δείτε φώτο από το πάρτι του (pics)

Χθες, ο μεγαλύτερος γιος της Ελένης Καρποντίνη και του Βασίλη Λιάτσου, είχε γενέθλια.

Ελένη Καρποντίνη - Βασίλης Λιάτσος: Ο γιος τους είχε γενέθλια! Δείτε φώτο από το πάρτι του (pics)

Η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και οι φωτογραφίες που ανεβάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, το αποδεικνύουν.

Καρποί του έρωτά τους, τα δύο του παιδιά, Αιμίλιος και Αντώνης. Το καλοκαίρι είναι μία πολύ ιδιαίτερη εποχή για τους δύο γονείς καθώς και οι δύο γιοι τους έχουν γεννηθεί καλοκαιρινούς μήνες. Ο μικρός Αντώνης γεννήθηκε τέλη Ιουνίου και πριν από δύο μήνες έσβησε τα πρώτα του κεράκια, ενώ ο Αιμίλιος είναι παιδί του Αυγούστου και είχε γενέθλια μόλις χθες!

Ασφαλώς, η Ελένη Καρπονίνη και ο Βασίλης Λιάτσος γιόρτασαν τα γενέθλιά του με ένα πάρτι και τις όμορφες στιγμές μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσω Instagram.

Παρακάτω ένα Instagram Story όπου βλέπουμε τον Αιμίλιο με τους γονείς του και τους καλεσμένους:



Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το πάρτι, όπως την εντυπωσιακή τούρτα, καθώς και τις τρυφερές αναρτήσεις που έκαναν η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος για τη χθεσινή ημέρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved