Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης: Το καλοκαιρινό άλμπουμ των διακοπών τους με τα παιδιά (pics)

Διακοπές με τα παιδιά τους στην όμορφη Καλαμάτα.

Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης: Το καλοκαιρινό άλμπουμ των διακοπών τους με τα παιδιά (pics)

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη επέλεξαν την Καλαμάτα για τις οικογενειακές της διακοπές.

Το ζευγάρι μετά το τραγικό γεγονός που συνέβη στην καφετέρια που διατηρούν στο Περιστέρι αλλά και μετά από μια χρονιά με πολλές υποχρεώσεις, έφυγε για διακοπές μαζί με την κόρη τους και το γιο τους προκειμένου να ξεκουραστούν.

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο 7μέρες TV η Αγγελική Δαλιάνη, τα τελευταία πέντε χρόνια δούλευε πάντα καλοκαίρι σε θεατρικές σκηνές και είχε ανάγκη να κάνει διακοπές και να περάσει χρόνο με τα παιδιά της. «Μεγαλώνουν γρήγορα και αν δεν ευχαριστηθούμε τις μικρές ηλικίες, μετά τα χρόνια φεύγουν και αλλάζουν τα πράγματα» είχε πει χαρακτηριστικά.

Γι΄αυτό και την επόμενη σεζόν δεν έχει αποφασίσει τι από τα δύο θα κάνει, θέατρο ή τηλεόραση, «γιατί και τα δύο ταυτόχρονα είναι δύσκολο να τα συνδυάσω.Νομίζω ότι τηλεόραση και θέατρο μαζί είναι για τους ελεύθερους!», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η ίδια, παρότι κάνει συχνά αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απέφυγε να δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις διακοπές με τα παιδιά της. Αντίθετα, ο Μάνος Παπαγιάννης μοιράστηκε με τους followers του αρκετές φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους στην Καλαμάτα.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram Aggeliki Daliani, manospapagiannis

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved