Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι κόρες της μπήκαν στην κουζίνα - Δείτε τι έφτιαξαν (pics)

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απαθανατίζει τις κόρες της που μαγειρεύουν.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι κόρες της μπήκαν στην κουζίνα - Δείτε τι έφτιαξαν (pics)

Είναι όμορφη, δυναμική και με έξυπνο χιούμορ. Τη γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και το χειμώνα, την απολαμβάναμε στη μικρή οθόνη κάθε μεσημέρι.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι από τις δημοσιογράφους που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στην ελληνική τηλεόραση. Ο αυθόρμητος χαρακτήρας της όμως, είναι εμφανής και στα social media. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και μοιράζεται εμπειρίες και στιγμές, σχεδόν καθημερινά.

Το 2013 παντρεύτηκε τον Νικόλα Φαράκλα και λίγα χρόνια αργότερα ήρθαν στον κόσμο οι δύο κόρες τους, πρώτα η Ισαβέλλα και έπειτα η μικρή Βικτώρια. Η δημοσιογράφος, αν και αποφεύγει να μας δείχνει τα πρόσωπά τους, ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες μαζί τους.

elianoula 66107738 2492859590734441 8423223507874458459 n

Αυτήν την περίοδο, η γλυκιά μαμά απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της και μαζεύει δυνάμεις για την επόμενη σεζόν. Οι φωτογραφίες από τις διακοπές είναι πραγματικά απολαυστικές και μαρτυρούν το πόσο όμορφα πέρασαν.

Λίγες ημέρες πριν, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας αποκάλυψε στο Instagram της ότι επέστρεψαν στην Αθήνα. Οι όμορφες στιγμές ωστόσο, φαίνεται ότι συνεχίζονται. Μαμά και κόρες μπήκαν στην κουζίνα και το έριξαν στη ζαχαροπλαστική.

Δείτε τι έφτιαξαν καθώς και τη φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας η γλυκιά μανούλα, στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved