Νίκη Κεραμέως: Δείτε την υπουργό Παιδείας να διαβάζει με τα παιδιά της (pics)

Η Νίκη Κεραμέως είναι μία δραστήρια και δυναμική γυναίκα.

Νίκη Κεραμέως: Δείτε την υπουργό Παιδείας να διαβάζει με τα παιδιά της (pics)

Γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε Νομική στη Σορβόννη και στο Χάρβαρντ. Σήμερα ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου και από το 2015 ασχολείται πολύ ενεργά με την πολιτική.

Στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου, ο κόσμος έδειξε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της και με το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης ανέλαβε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η Νίκη Κεραμέως όμως, δεν είναι μόνο μία μάχιμη δικηγόρος και πολιτικός. Πάνω από όλα είναι μία πολύ τρυφερή μαμά. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Λουκά και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Λουκά και τον Κωνσταντίνο.

Η πολιτικός είναι αρκετά ενεργή στα social media και βλέποντας τις φωτογραφίες που ανεβάζει από την καθημερινότητά της, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι, συνειδητοποιούμε ότι είναι και αυτή μία μαμά σαν όλες τις άλλες. Μία μαμά με πολλαπλό ρόλο. Μία μαμά, σύζυγος και εργαζόμενη που προσπαθεί να τα κάνει όλα μέσα σε ένα 24ωρο!

Η τελευταία φωτογραφία της Νίκης Κεραμέως στο Instagram μας δείχνει την ίδια και τα τρία της παιδιά την ώρα που διαβάζουν όλοι μαζί και είναι πραγματικά απολαυστική.

Δείτε την στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved