Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το φωτογραφικό άλμπουμ των καλοκαιρινών της διακοπών με την κόρη της (pics)

Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές με την ενός έτους κόρη της.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το φωτογραφικό άλμπουμ των καλοκαιρινών της διακοπών με την κόρη της (pics)

Για τη Φλορίντα Πετρουτσέλι αυτό το καλοκαίρι είναι ξεχωριστό. Η κόρη της έγινε ενός έτους και ανήμερα των γενεθλίων της, στις 20 Ιουλίου, βαφτίστηκε στο Πόρτο Χέλι!

Η μικρή πήρε το όνομα Μαίρη ενώ η ίδια η Φλορίντα Πατρουτσέλι λίγες ώρες μετά το μυστήριο είχε ποστάρει την πρώτη φωτογραφία γράφοντας: «Και το όνομα αυτής Μαίρη… Να είσαι πάντα ευλογημένη..20-7-2019 #baptism #babygirl #mylife #family #baptismday».


https://www.instagram.com/p/B0N9dpnibUH/

Η Φλορίντα μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως θέλει σύντομα να χαρίσει στην κόρη της ένα αδερφάκι. «Στην αρχή δεν συνειδητοποιείς τι έχει συμβεί. Εγώ τους τρεις πρώτους μήνες δεν είχα καταλάβει τι γινόταν, ήμουν και κουρασμένη από τον θηλασμό και την αϋπνία.

Τώρα, που η μικρή έχει αρχίσει να με ψάχνει και να με παίρνει αγκαλιά, έχω μια ατελείωτη αγάπη για εκείνη. Είμαι χαζομαμά. Θέλω να της κάνω μια αδελφή ή έναν αδελφό. Δεν θέλω να μεγαλώνει μόνη της. Και θέλω να συμβεί σύντομα, για να μην έχουν ηλιακή απόσταση. Γιατί εγώ είχα δυο αδέλφια, μεγαλώσαμε μαζί και είχαμε πάντα ο ένας τον άλλον».

Την περίοδο αυτή η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι για διακοπές ενώ φροντίζει να αναρτά φωτογραφίες της τόσο δικές της όσο και με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πάρτε μια γεύση από τις καλοκαιρινές της διακοπές στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram Florinda Petruzzellis Goutou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved