Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φώτο από τις καλοκαιρινές της διακοπές - Δείτε που βρίσκεται (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι φωτογραφίες που μοιράζεται μαζί μας, μας κάνουν να ζηλέψουμε.

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φώτο από τις καλοκαιρινές της διακοπές - Δείτε που βρίσκεται (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη, τις τελευταίες εβδομάδες, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα των ελληνικών νησιών μας και μαζεύει δυνάμεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πλεόν, η διάσημη παρουσιάστρια παίζει τα social media στα δάχτυλα και αρκετά συχνά μοιράζεται μαζί μας τις στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης των διακοπών της.

Η τελευταία φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram, ήταν αυτή με τη μικρή Μαρίνα που βλέπεται παρακάτω. Μαμά και κόρη κάθονται στην ακροθαλασσιά της αγαπημένης παραλίας της Ελένης, στα Άχλα, φορώντας τα πορτοκαλί μαγιό τους. Η φωτογραφία όπως ήταν αναμενόμενο είχε "ρίξει" το Instagram και μέσα σε λίγα λεπτά είχε πάρει χιλιάδες likes.

elenimenegaki 66141712 931066187233694 46472843505958383 n

Λίγα λεπτά πριν, η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε μία νέα φωτογραφία των διακοπών της και σύμφωνα με το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία, δεν βρίσκεται πλέον στην αγαπημένη της Άνδρο.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε αλλά και ποιος είναι ο επόμενος προορισμός της παρουσιάστριας, στην gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved