Η πριγκίπισσα Charlotte βγάζει γλώσσα! Η φώτο που κάνει το γύρο του διαδικτύου (pics)

Η μικρή Charlotte για άλλη μία φορά κλέβει τις εντυπώσεις.

Η πριγκίπισσα Charlotte βγάζει γλώσσα! Η φώτο που κάνει το γύρο του διαδικτύου (pics)

Η βασιλική οικογένεια είναι από τις πιο δημοφιλείς παγκοσμίως και κάθε της δημόσια εμφάνιση συζητιέται όσο τίποτε άλλο.

Την Πέμπτη, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton παρευρέθηκαν σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα ιστιοπλοΐας με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, τον πρίγκιπα George και την αδελφούλα του Charlotte.

Οι κάμερες και οι φωτογραφικές μηχανές πήραν φωτιά -όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο- και οι φωτογραφίες του πρίγκιπα William, της Kate Middleton και των παιδιών τους έκαναν το γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγες ώρες.

kensingtonroyal 66411014 428501611087450 1203819800970377161 n

Η φωτογραφία ωστόσο που έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν αυτή με την μικρή Charlotte να βγάζει... γλώσσα και τη μαμά της να γελάει! Η "επίμαχη" σκηνή έγινε όταν η Kate πήγε τον George και την Charlotte στο παράθυρο πάνω από τον χώρο όπου θα γίνονταν οι βραβεύσεις των νικητών για να δούν την τελετή. Η Charlotte που σήμερα είναι 4 ετών, βγάζει γλώσσα και οι κάμερες που είναι στραμμένες πάνω της, απαθανατίζουν το στιγμιτότυπο.

Εάν όμως νομίζετε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα Charlotte έβγαλε γλώσσα δημοσίως ή ότι είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που το έχει κάνει, κάνετε λάθος!

Δείτε τη φωτογραφία και διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφίας Kate Middleton & πρίγκιπα William: Instagram @KensingtonRoyal

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved