Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες & βίντεο από τις διακοπές με τους γιους της στην Πελοπόννησο (pics & vid)

Όλες οι στιγμές που έχει μοιραστεί μαζί μας η Φαίη Σκορδά από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τους γιους της.

Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες & βίντεο από τις διακοπές με τους γιους της στην Πελοπόννησο (pics & vid)

Η Φαίη Σκορδά κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τους γιους της.

Η όμορφη παρουσιάστρια εγκατέλειψε τη πρωτεύουσα στις αρχές της εβδομάδας και βρέθηκε με τους μικρούς Δημήτρη και Γιάννη, στην Πελοπόννησο, σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο.

Την αρχή των διακοπών της, αποκάλυψε η ίδια η διάσημη μαμά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αρχικά ανέβασε ένα βίντεο όπου βλέπουμε την ίδια και τους γιους της να βουτάνε στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο στο οποίο φυσικά το καλλίγραμμο σώμα της Φαίης, κλέβει τις εντυπώσεις.



Την ίδια ημέρα το απόγευμα, η Φαίη Σκορδά ανέβασε ένα ακόμη βίντεο με τα παιδιά της.

Και οι τρεις τους απολαμβάνουν την ώρα του ηλιοβασιλέματος κάνοντας ιππασία. Μπροστά πηγαίνουν ο Δημήτρης και ο Γιάννης, και η όμορφη παρουσιάστρια απαθανατίζει τις πραγματικά μαγικές στιγμές με το κινητό της. Μάλιστα όπως θα δείτε και στο τέλος του βίντεο, η διάσημη μαμά γυρίζει την κάμερα του κινητού και μας δείχνει και την ίδια.



Οι ξέγοιαστες και όμορφες στιγμές για τη Φαίη και τους γιους της συνεχίζονται και χθες, η διάσημη μαμά μοιράστηκε μαζί μας και κάποιες πολύ τρυφερές φωτογραφίες. Τις φωτογραφίες, όπως μας εκμυστηρεύτηκε, τις έβγαλε ο ανιψιός της.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved