Τζένη Θεωνά: Οι πρώτες φώτο με μαγιό 4 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της (pics)

Η Τζένη Θεωνά έγινε για πρώτη φορά μανούλα πριν από μερικούς μήνες και αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι που απολαμβάνει με το μωρό της.

Τζένη Θεωνά: Οι πρώτες φώτο με μαγιό 4 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της (pics)

6 Απριλίου - Μία ημέρα που η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης θα θυμούνται για πάντα. Ήταν η μέρα που γεννήθηκε ο γιος τους και που οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Τα ευχάριστα νέα μοιράστηκε μαζί μας ο ίδιος ο Δήμος Αναστασιάδης με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε δύο ημέρες μετά στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στη φωτογραφία βλέπουμε τη νέα μαμά να κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο γιο τους και να τον κοιτάει με ευλάβεια.

dimosanastasiadis 54800746 811405979214759 8099293072949473972 n

Αυτή ήταν και από τις ελάχιστες φωτογραφίες του γιου τους που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Η Τζένη Θεωνά είναι από τις μαμάδες που όσον αφορά την προσωπική της ζωή, διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανεβάσει καμία φωτογραφία του 4 μηνών γιου της, παρά μόνο φωτογραφίες που ο μικρός είναι μέσα στο καρότσι του.

Ωστόσο, η αγαπημένη ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στο Instagram και μοιράζεται μαζί μας αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα και τη δουλειά της.

Πριν από μερικές ημέρες, η Τζένη Θεωνά ανέβασε κάποιες φωτογραφίες που τη βλέπουμε να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό φορώντας το μαγιό της και το σώμα της μας εντυπωσίασε.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved