Μελίνα Νικολαΐδη: Δείτε τις νέες υπέροχες φώτο της κόρης της Δέσποινας Βανδή με μαγιό (pics)

Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της Δέσποινας Βανδή με μαγιό, μάζεψε πάνω από 9.000 likes από τα πρώτα κιόλας λεπτά και όχι άδικα!

Μελίνα Νικολαΐδη: Δείτε τις νέες υπέροχες φώτο της κόρης της Δέσποινας Βανδή με μαγιό (pics)

Πάει ο καιρός που η Δέσποινα Βανδή ήταν φειδωλή στις αναρτήσεις που είχαν να κάνουν με την οικογένειά της στο Instagram.

Η μελαχρινή τραγουδίστρια εδώ και έναν χρόνο περίπου, δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης της Μελίνας (πρόσφατα μας έδειξε και τον γιο της Γιώργο αν θυμάστε) τρελαίνοντας κάθε φορά το διαδίκτυο.

Η πρώτη φωτογραφία της Μελίνας στο Instagram

Η πρώτη φωτογραφία της Μελίνας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε τον Μάιο του 2013. Τότε ακόμη έκρυβε τα χαρακτηριστικά του προσώπου των παιδιών της καλά.

mellina nikolaidi fotografies paidikes mexri 2019 2

Η δεύτερη ανάρτηση ήρθε αρκετούς μήνες μετά. Στις 19 Σεπτεμβρίου 2013. Πάλι καλοκαιρινή όπως θα δείτε, πάλι σκοτεινή και πάλι δεν αποκάλυπτε το πρόσωπο της Μελίνας και του Γιώργου.

mellina nikolaidi fotografies paidikes mexri 2019 3

Έπειτα ακολούθησαν κι άλλες φωτογραφίες μέχρι τις 2 Ιανουαρίου του 2018, όπου με αυτή τη φωτογραφία, μας έδειξε μετά από χρόνια το πρόσωπο της Μελίνας.

mellina nikolaidi fotografies paidikes mexri 2019 10

Οι φωτογραφίες της Μελίνας που ακολούθησαν λιγοστές, όλες όμως δείχνουν πια καθαρά το πρόσωπό της. Όπως συνέβη και χθες το βράδυ που η Δέσποινα Βανδή, δημοσίευσε φωτογραφία της Μελίνας με μαγιό.

Φωτογραφία όμως, δημοσίευσε και η καλή φίλη της Δέσποινας Βανδή, Μάνια Ντέλου, δείχνοντάς μας το καλλίγραμμο κορμί της κόρης της τραγουδίστριας.

Swipe up για να δείτε τις δύο νέες καινούριες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί, μαζί με όλες τις φωτογραφίες της Μελίνας, από τη μέρα που δημιούργησε η Δέσποινα Βανδή το Instagram, μέχρι και σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved