Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό το βίντεο πρέπει να το δείτε - Ο γιος της Φίλιππος τη βάφει (pics&vid)

Το βίντεο είναι ξεκαρδιστικό και δείχνει πόσο cool μαμά είναι η Σίσσυ Χρηστίδου και πόσο cool είναι και ο γιος της Φίλιππος!

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό το βίντεο πρέπει να το δείτε - Ο γιος της Φίλιππος τη βάφει (pics&vid)

H Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στην Πάρο για διακοπές μαζί με τα μονάκριβα αγγελούδια της, Φίλιππο και Μιχαήλ και απόλαυσαν τον ζεστό ελληνικό ήλιο και τις βουτιές (πολλές βουτιές) είτε στις παραλίες που επισκέφθηκαν, είτε στην πισίνα του ξενοδοχείου που έμειναν.

Πριν μερικές μέρες η Σίσσυ, ανέβασε βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube, θέλοντας να δείξει στις μαμάδες πώς τη βάφει ο γιος της Φίλιππος. Πώς προέκυψε όμως, αυτό το βίντεο; Όπως η ίδια αποκάλυψε ετοιμαζόταν για έξοδο και επειδή καθυστερούσε, ο Φίλιππος της είπε: «Αμάν ρε μαμά, τι κάνεις τόση ώρα; Πόση ώρα θέλει;».

Όπως θα δείτε η Σίσσυ για να του δείξει «πόση ώρα θέλει», του έδωσε τα καλλυντικά της, τα πινέλα της και τις κρέμες προσώπου της, του έδωσε κατευθύνσεις και ο Φίλιππος άρχισε να τη βάφει.

Σίγουρα είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε και πραγματικά αξίζει να το δείτε μέχρι τέλους! Εμείς το απολαύσαμε, διασκεδάσαμε και πραγματικά γελάσαμε!Στη gallery που ακολουθεί, δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Swipe up για να τις δείτε:

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved