Ελένη Χατζίδου: Τα σημάδια από τις ενέσεις στην κοιλιά και ο τρόπος που θα γεννήσει (vid&pics)

Διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της και μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, όπως και η ίδια αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο, θα κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Ελένη Χατζίδου: Τα σημάδια από τις ενέσεις στην κοιλιά και ο τρόπος που θα γεννήσει (vid&pics)

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, όλο αυτό το διάστημα μοιράζονται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, σκέψεις και ανησυχίες, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Καθημερινά (και εξαιτίας όλων αυτών των δημοσιεύσεων) οι φίλες-θαυμάστριές της, τη βομβαρδίζουν με ερωτήσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της και αυτός ήταν και ο λόγος που ετοίμασε ένα βίντεο και το ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube, αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα που δεν γνωρίζαμε.

Μεταξύ άλλων μιλά για τη θρομβοφιλία και για το πώς το έμαθε, πώς πήραν την απόφαση με τον Ετεοκλή να κάνουν παιδί μαζί, αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στη μικρούλα, αν θα γεννήσει με καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό, αν φτιάχνει τα νύχια της, αν βάφει τα μαλλιά της, αν έχει άγχος για τη γέννα και τέλος δείχνει τα σημάδια από τις ενέσεις που κάνει για τη θρομβοφυλία.

Δείτε το αποκαλυπτικό της βίντεο και μάθετε τα πάντα γύρω από την εγκυμοσύνη της.



Στη gallery που ακολουθεί δείτε μερικές από τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες, δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved