Μαθήματα θέλησης από ένα 3χρονο - H συγκινητική ιστορία του μικρού Ryker (pics)

O Ryker είναι ένα 3χρονο αγόρι και οι φωτογραφίες του κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Μαθήματα θέλησης από ένα 3χρονο - H συγκινητική ιστορία του μικρού Ryker (pics)

Ο μικρός Ryker λίγο μετά τα πρώτα του γενέθλια έπρεπε να αφαιρέσει και τα δύο του πόδια. Το αγοράκι γεννήθηκε με μία δυσπλασία στα άκρα η οποία όμως δεν περίμεναν ότι θα εξελισσόταν τόσο σύντομα.

Σήμερα ο Ryker είναι τριών ετών και απολαμβάνει και πάλι την καθημερινότητά του. Το αγοράκι αν και πλέον φοράει προσθετικά μέλη, δεν το βάζει ποτέ κάτω και έχει μάθει να απολαμβάνει την καθημερινότητά του. Μάλιστα η πρόοδος που έχει κάνει είναι αξιοσημείωτη, σύμφωνα με τους γιατρούς και κανονικά για τέτοιου είδους ανάκαμψη απαιτείται ο τριπλάσιος χρόνος. Η ιστορία του ενέπνευσε τη φωτογράφο Ceasarae Galvan η οποία θέλησε να τον φωτογραφίσει.

«Και εγώ η ίδια είμαι μητέρα ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες και ξέρω ότι πολλές φορές είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα, αλλά αυτό το παιδί πραγματικά κρύβει τόση δύναμη και χαρά μέσα του που δεν μπορεί να μην σε εμπνεύσει. Είναι αξιοθαύμαστος για την πρόοδό του και για όσα έχει καταφέρει ενώ είναι τόσο μικρός.»

Όσο για το ποια φωτογραφία του μικρού Ryker είναι η αγαπημένη της φωτογράφου; «Όλες θεωρώ ότι έχουν κάτι αλλά αυτή που πραγματικά ξεχωρίζω είναι αυτήν που ο Ryker είναι ξαπλωμένος στο γρασίδι και γύρω του είναι απλωμένα τα προσθετικά μέλη του. Μου αρέσει πολύ γιατί έχει μία έκφραση σαν να λέει "Ναι, κατάφερα και το ξεπέρασα!"»

Δείτε τις φωτογραφίες του Ryker στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: popsugar.com
Πηγή φωτογραφιών: Ceasarae Galvan

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved