Ελένη Μενεγάκη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν πρόσεξε κανείς! (Pics & Videos)

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει τις διακοπές της, όμως εμείς παρατηρήσαμε μία αλλαγή στην εμφάνισή της! 

Ελένη Μενεγάκη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν πρόσεξε κανείς! (Pics & Videos)

H Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει το καλοκαίρι της και μας δίνει μία μικρή γεύση από τις διακοπές της στο instagram! Εμείς παρατηρήσαμε τις φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές της στα ελληνικά νησιά και στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου και προσέξαμε ότι υπάρχει… μία αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Ελένη απολαμβάνει το καλοκαίρι με την οικογένειά της, τον ήλιο, τη θάλασσα, τα καταγάλανα νερά και το καλό φαγητό! Η παρουσιάστρια, όπως έχει αναφέρει μέσα από την εκπομπή της, κάθε χρόνο παίρνει τρία με τέσσερα κιλάκια στις διακοπές της, αφού λατρεύει τα νόστιμα φαγητά, το ζυμωτό ψωμί, το καρπούζι και την κρύα μπύρα! Έτσι και φέτος η παρουσάστρια φαίνεται ότι πήρε τα κιλάκια της, που φυσικά μέχρι τον Οκτώβριο που θα ξεκινήσει η εκπομπή «Ελένη» θα τα έχει χάσει!

Η λαμπερή παρουσιάστρια, η οποία είναι μία ακομπλεξάριστη γυναίκα, έχει αναφερθεί μέσα από την εκπομπή της τόσο για τα κιλά της – που και τρία με τέσσερα που παίρνει, πάλι αδύνατη είναι – για τις ατέλειες του σώματός της και φυσικά έχει αποκαλύψει τη δίαιτα που ακολουθεί κατά γράμμα και χάνει σε χρόνο dt τα κιλά της!

Η Ελένη κάθε φορά που κάνει δίαιτα, όπως έχει αποκαλύψει, κόβει τα μακαρόνια, τους υδατάνθρακες, τα τσιμπολογήματα και επανέρχεται στα κανονικά της κιλά, που είναι τα 56 κιλά!

Φέτος, μάλιστα πριν φορέσει πρώτη φορά το μαγιό της και κολυμπήσει στην Άνδρο, είχε πει με ειλικρίνεια: «Τα μπουτάκια μου είναι μικρά, αλλά έχουν τα θέματά τους». Και ποια γυναίκα άλλωστε δεν έχει κυτταρίτιδα;

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν μπορεί όλο το χειμώνα να προσέχει αυστηρά τη διατροφή της, δυο μήνες το καλοκαίρι όμως βάζει στην άκρη τη δίαιτα και… το ρίχνει έξω! Το ίδιο δεν κάνουμε άλλωστε όλοι;

Δείτε όλα όσα έλεγε Ελένη πριν το τέλος της φετινής της εκπομπής, δηλαδή πριν φορέσει το μπικίνι της και κάνει τις βουτιές της και η αλλαγή στην εμφάνισή της, που μας άρεσε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved