Ελένη Μενεγάκη: Μετά από δύο χρόνια πρόδωσε το μυστικό της με μια φωτό (Vid & Pics)

Η Ελένη Μενεγάκη με μία φωτογραφία της από το παρελθόν πρόδωσε ένα καλά κρυμμένο μυστικό της!

Ελένη Μενεγάκη: Μετά από δύο χρόνια πρόδωσε το μυστικό της με μια φωτό (Vid & Pics)

Ποια είναι αυτή η φωτογραφία και τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

Η Ελένη Μενεγάκη τα προηγούμενα χρόνια ήταν φειδωλή στις αποκαλύψεις για την καθημερινότητά της και την προσωπική της ζωή στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha. Πoτέ δεν έλεγε τα ταξίδια που έκανε ή πού πήγαινε διακοπές με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της και φυσικά δεν ανέβαζε στο instagram της τόσες φωτογραφίες, όσες σήμερα.

Το 2017 το Πάσχα, οι φωτογράφοι όλοι περίμεναν την Ελένη στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου, όμως εκείνη επέλεξε να περάσει το Πάσχα της στο εξωτερικό. Τότε είχε δημοσιεύσει μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της, στην οποία πόζαρε ξέγνοιαστη και άβαφη στο μπαλκόνι του σπιτιού που μένει και φορά ένα καλοκαιρινό φόρεμα και φαινόταν ξεκάθαρα ότι περνούσε ξέγνοιαστες στιγμές σε άλλη χώρα. Η Ελένη πόζαρε και ο Μάκης έβγαλε την πιο όμορφη φωτογραφία. Όλοι αναρωτιόντουσαν πού πήγε η Ελένη, όμως η παρουσιάστρια ακόμα και μέσα από την εκπομπή της δεν είπε τίποτα, τότε είχε αναφέρει απλά πώς πέρασε όμορφα και πως στην συγκεκριμένη Ήπειρο δεν είχε ξαναπάει!

Δύο χρόνια μετά, έφθασε το πλήρωμα του χρόνου, αφού δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία από εκείνο το υπέροχο ταξίδι της, τελικά αποκάλυψε πού είχε κάνει διακοπές!

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο στο εξωτερικό και την αποκάλυψη της παρουσιάστριας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved