Αυστηρούς κανόνες που η Meghan Markle αρνείται να ακολουθεί πια (vid)

Πλέον η Meghan Markle όχι μόνο αρνείται να ακολουθήσει το πρωτόκολλο αλλά θέτει και μερικούς δικούς της κανόνες σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή και τον μικρό Archie!

Αυστηρούς κανόνες που η Meghan Markle αρνείται να ακολουθεί πια (vid)

H Meghan Markle από σταρ του Hollywood έγινε δούκισσα του Sussex. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι από τη μέρα που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry ζει το δικό της αληθινό παραμύθι.

Η ίδια από την πρώτη στιγμή έπρεπε να ακολουθεί το αυστηρό πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας, κάτι που δεν θέλει να κάνει πια.

Για την ακρίβεια από τη μέρα που έγινε δούκισσα, δεν έχει φοβηθεί να παραβλέψει κάποιους από τους κανόνες. Κάθε απόφαση που έχει πάρει από τότε που εντάχθηκε στη βασιλική οικογένεια έχει σχολιαστεί άσχημα από το κοινό. Αλλά φαίνεται πως ανέχτηκε αρκετά μετά τη γέννηση του Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Έτσι όχι μόνο πατά το πόδι της, αλλά επιβάλλει και τους δικούς της κανόνες σε ό,τι έχει να κάνει με τη δική της ιδιωτική ζωή.

Για παράδειγμα σε κορυφαίους εορτασμούς της βασιλικής οικογένειας, πρέπει να φορούν ρούχα από Βρετανούς σχεδιαστές, κάτι που δεν έκανε η Meghan, όταν βάφτισε τον Archie. H ίδια ήθελε και τελικά φόρεσε ρούχα, Γάλλου σχεδιαστή.

Ποιοι είναι οι άλλοι κανόνες που αρνείται να ακολουθεί πια; Δείτε τους στο βίντεο που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved