Ελένη Μενεγάκη: Κι όμως αυτή είναι η πρώτη δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Μάκη της!

Βρήκαμε την πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε δημόσια τον έρωτά της για τον Μάκη Παντζόπουλο και… δε φαντάζεστε τον τρόπο!

Ελένη Μενεγάκη: Κι όμως αυτή είναι η πρώτη δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Μάκη της!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος φέτος το καλοκαίρι συμπληρώνουν 10 χρόνια μαζί, 10 χρόνια γνωριμίας.

Η Ελένη και ο Μάκης έκλεισαν τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου και εννιά χρόνια είναι μαζί, όμως φέτος το καλοκαίρι κλείνουν 10 χρόνια από την ημέρα που πρωτοσυναντήθηκαν, που γνωρίστηκαν. Αυτή η γνωριμία εξελίχθηκε σε μία υπέροχη σχέση, σε έναν δυνατό έρωτα και καρπός του έρωτάς τους είναι η μικρή Μαρίνα!

Ποια ήταν όμως η πρώτη φορά που η Ελένη εξομολογήθηκε δημόσια τον έρωτά της για τον Μάκη; Αρχικά, η παρουσιάστρια δεν είπε τίποτα μέσα από την εκπομπή της, δεν έγραψε δυο λόγια αγάπης στο twitter ή στο instagram, όμως αναφέρθηκε πρώτη φορά στον άντρα της με ένα υπέροχο και ρομαντικό τρόπο, που μας θύμισε την εφηβεία μας, όταν ερωτευόμασταν και το γράφαμε στο θρανίο, στα τζάμια, στον τοίχο.

Η Ελένη λοιπόν εξομολογήθηκε πρώτη φορά τον έρωτά της γράφοντας στην αμμουδιά το αρχικό γράμμα του ονόματός της και του Μάκη και έβαλε μία καρδούλα. Ρομαντικό και κοριτσίστικο, δε νομίζετε;

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε δημόσια τον έρωτά της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved