Η υπογονιμότητα, η μάχη με τον καρκίνο του μαστού και η ζωή με τον 7 ετών γιο της (pics)

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αφήσει πίσω τον καρκίνο και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φέρει στον κόσμο τον γιο της, έχει γυρίσει σελίδα και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η υπογονιμότητα, η μάχη με τον καρκίνο του μαστού και η ζωή με τον 7 ετών γιο της (pics)

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας δείχνει πώς είναι η ζωή της πια, έχοντας αφοσιωθεί πλήρως στον γιο της και τον σύζυγό της, που ήταν το στήριγμά της σε όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Η υπογονιμότητα και ο καρκίνος του μαστού

Τον Σεπτέμβριο του 2007 η δημοσιογράφος παντρεύτηκε και άρχισε μαζί με τον σύζυγό της να προσπαθούν να κάνουν ένα παιδί. Οι δυο τους 2 χρόνια μετά μίλησαν δημόσια για την υπογονιμότητά που αντιμετώπιζαν και αποκάλυψαν ότι αυτά τα χρόνια προσπαθούσαν να κάνουν ένα μωρό.

Το ζευγάρι το 2010, έκανε την πρώτη εξωσωματική γονιμοποίηση, από την οποία η παρουσιάστρια έμεινε έγκυος. Ωστόσο απέβαλε 9 εβδομάδες μετά. Η δεύτερη εξωσωματική γονιμοποίηση πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2010, ωστόσο το τεστ δεν βγήκε θετικό. Τότε το ζευγάρι αποφάσισε να πάει και σε τρίτο κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ο γιατρός της, διέγνωσε καρκίνο του μαστού στο αρχικό στάδιο. Παρά τη διάγνωση, αποφάσισε με τον σύζυγό της να κάνουν την τρίτη εξωσωματική, γιατί ήθελαν πολύ να αποκτήσουν ένα παιδί. Έτσι βρήκαν μια παρένθετη μητέρα και προχώρησαν στην εμβρυομεταφορά.

Ούτε αυτή η απόπειρα όμως ήταν επιτυχής. Και κάπως έτσι η 44χρονη είχε να αντιμετωπίσει όχι μόνο τον καρκίνο αλλά την υπογονιμότητα. Πώς κατάφερε να αποκτήσει τον γιο της;

Δείτε στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved