«Οι άνθρωποι σε λυπούνται» - Η Miley Cyrus εξηγεί γιατί δεν θα αποκτήσει παιδιά με τον Liam

Ποιος είναι ο λόγος; 

«Οι άνθρωποι σε λυπούνται» - Η Miley Cyrus εξηγεί γιατί δεν θα αποκτήσει παιδιά με τον Liam

Η Miley Cyrus έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Elle, και αποκάλυψε πώς είναι η ζωή της με τον σύζυγό της, Liam.

«Οι άνθρωποι σε λυπούνται»

Η Miley Cyrus όσο περίεργο και αν ακούγεται, μίλησε για το γεγονός ότι εκείνη και ο σύζυγός της, δεν σχεδιάζουν να αποκτήσουν παιδιά σύντομα. «Περιμένουν από εμάς να αυξήσουμε τον πλανήτη. Και όταν αυτό δεν είναι μέρος των σχεδίων μας ή του σκοπού μας, υπάρχει μεγάλος θυμός και άσχημη κριτική. Αν δεν θες να κάνεις παιδιά, ο κόσμος σε λυπάται», είπε και συνέχισε, «σαν να είσαι μια σκληρή και άκαρδη γυναίκα που δεν είναι ικανή να αγαπήσει!».

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Hannah Montana, είπε ότι δεν υπάρχει τίποτε κρύο στην δεδομένη απόφασή της, να μην δημιουργήσει οικογένεια με τον Liam.

Αντ'αυτού όπως άλλοι άνθρωποι της γενιάς της, νιώθει ανασφάλεια για το μέλλον και ανησυχεί για τις επιπτώσεις που έχει ο καταναλωτισμός και οι μη βιώσιμες πρακτικές. «Δεν θέλουμε να αναπαραχθούμε γιατί δεν ξέρουμε αν η γη το αντέχει!», ανέφερε.

«Έχει πατώσει τον πλανήτη μας και αρνούμαι να παραδώσω αυτό το χάος στο παιδί μου. Μέχρι να νιώθω ότι εγώ και το παιδί μου θα μπορούμε να ζήσουμε σε αυτή τη γη, όπως το ψάρι στο νερό, δεν θα φέρω στον κόσμο κανέναν άνθρωπο για να τα βγάλει πέρα μόνος του!».

«Η απόφασή μας είναι κοινή»

Η Miley είπε ότι υπήρξε αρκετό κουτσομπολιό και αρνητικές κριτικές που παντρεύτηκε τον Liam Hemsworth, περισσότερο επειδή είναι μια πληθωρική προσωπικότητα και εξαιτίας κάποιων δηλώσεων που είχε κάνει στο παρελθόν.

«Νομίζω ότι ο κόσμος συγχύστηκε που παντρεύτηκα. Αλλά η σχέση μου είναι μοναδική!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved