Κώστας Κρομμύδας: Μας δείχνει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη του (pic)

Η κόρη του Κώστα Κρομμύδα και της Μαρίνας Γιώτη έχει μεγαλώσει πολύ! 

Κώστας Κρομμύδας: Μας δείχνει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη του  (pic)

Τον γνωρίσαμε πριν χρόνια από τη μικρή οθόνη. Ο Κώστας Κρομμύδας είναι ένας αξιόλογος ηθοποιός που αγαπήθηκε από το κοινό και για χρόνια μας κρατούσε συντροφιά μέσα από τις επιτυχημένες σειρές που πρωταγωνιστούσε.

Το 2012 κάνει το ντεμπούτο του σαν συγγραφέας. Ο τρόπος που γράφει και οι ιστορίες που σκαρφίζεται, έχουν τεράστια απήχηση στους αναγνώστες και γίνεται ένας από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς της Ελλάδας. "Ογκρέσα", "Η ζωή που έλειπε", "Μη με λησμονεί" είναι μόνο μερικά από τα βιβλία του Κώστα Κρομμύδα που έχουν ξεχωρίσει και κάθε χρόνο οι ανανώστες του περιμένουν με ανυπομονησία να διαβάσουν το νέο του δημιούργημα.

Εκτός όμως από επιτυχημένος ηθοποιός και συγγραφέας, ο Κώστας Κρομμύδας είναι και ένας πολύ στοργικός και τρυφερός σύζυγος και πατέρας. Εδώ και έντεκα χρόνια είναι παντρεμένος με την επίσης συγγραφέα, Μαρίνα Γιώτη, της οποίας τα βιβλία δε χορταίνουμε να απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας! Μαζί έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Η κόρη τους Βάια ήρθε στον κοσμο το 2008 και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Και οι δύο γονείς είναι ενεργοί στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μοιραστεί μαζι μας στιγμες από την καθημερινότητά τους.

kostas krommydas kori 3

Χθες ο Κώστας Κρομμύδας ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με την 11χρονη σχεδόν κόρη του, σχολιάζοντας "10 χρόνια μετά... με το ζόρι χώρεσε κάτω από τα πόδια μου πλέον! #daughterandfather" και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα comments έπεσαν... βροχή!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε όπως στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved