Kate Middleton: Γνωρίστε τη μητέρα της Carole και την κοινή τους συνήθεια (pics+vid)

Η Carole Middleton έχει επιλέξει να είναι στο προσκήνιο.

Kate Middleton: Γνωρίστε τη μητέρα της Carole και την κοινή τους συνήθεια (pics+vid)

Η μητέρα της Kate Middleton, αποφεύγει τη δημοσιότητα. Παρότι ως μητέρα της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, την έχουν προσεγγίσει κατ΄επανάληψη για συνεντεύξεις και δηλώσεις, έχει επιλέξει να μην μιλάει στα μέσα ενημέρωσης.

Μόνη εξαίρεση, η συνέντευξη του έδωσε στην εφημερίδα «The Telegraph» το 2018 στην οποία αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην σχολιάζει ποτέ δημοσιεύματα , στους φόβους που είχε όταν παντρεύτηκε η Kate αλλά και πώς νιώθει ως γιαγιά.

Η αλήθεια είναι ότι τα ξένα μέσα είχαν αναφερθεί πολλές φορές στο ρόλο που έπαιξε η Carole Middleton στη σχέση της κόρης της με τον πρίγκιπα William, ωστόσο, όπως είπε και η ίδια η απόφασή της να μη μιλήσει ποτέ και για τίποτα όλα αυτά τα χρόνια, αποδείχθηκε σοφή.

Γεννήθηκε το 1955, σπούδασε και στη συνέχεια εργάστηκε ως γραμματέας πριν ξεκινήσει την καριέρα της ως αεροσυνοδός. Γνώρισε το σύζυγό της Michael Middleton, στα τέλη της δεκαετίας του '70 και στη συνέχεια παντρεύτηκαν. Ο Michael Middleton κληρονόμησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από την πλευρά της μητέρας του, κάνοντας το νέο ζευγάρι αρκετά πλούσιο.



Ωστόσο, και οι δυο τους δεν επαναπαύθηκαν στην κληρονομιά και συνέχισαν να εργάζονται σκληρά. Το 1987, μάλιστα, η Carole Middleton ίδρυσε την εταιρεία Party Pieces η οποία συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της περιουσίας τους. Λόγω της οικονομικής τους άνεσης μπόρεσαν να στείλουν και τα τρία παιδιά τους, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης κόρης τους Catherine, στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία, όπως το Πανεπιστήμιο St. Andrews όπου εκεί γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα William.

Η αλήθεια είναι ότι οι Middleton δεν φωτογραφίζεται συχνά γύρω από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, καθώς προτιμούν και ….εκτιμούν την ιδιωτικότητά τους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Kate Middleton αγαπά και σέβεται τη μητέρα της.

Μάλιστα έχουν και μια κοινή συνήθεια την οποία θα ανακαλύψετε στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφία κεντρική : Rex

Φωτογραφίες gallery: AP, instagram, twitter

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved