Αυτή η μαμά έχει χιούμορ! Δε φαντάζεστε τι σημείωμα κόλλησε στην πόρτα του μπάνιου (pics)

Ένα σημείωμα που θα κάνει πολλές απο εσάς να ταυτιστείτε! 

Αυτή η μαμά έχει χιούμορ! Δε φαντάζεστε τι σημείωμα κόλλησε στην πόρτα του μπάνιου (pics)

Εάν και εσείς δυσκολεύεστε να βρείτε έστω και πέντε λεπτά ησυχίας, εάν κάθε φορά που πάντε στο μπάνιο ακούτε τα μικροσκοπικά δαχτυλάκια του μικρού σας να σας χτυπάνε την πόρτα ή το ακούτε να φωνάζει το όνομά σας επαναλαμβανόμενα, τότε σίγουρα θα ταυτιστείτε με την παρακάτω μαμά.

Η Katrine είναι μία μαμά με χιούμορ. Όπως σε όλες τις μαμάδες, ο ελεύθερος χρόνος είναι περιορισμένος και ακόμα και και ένα πεντάλεπτο ντουζ φαντάζει απόλαυση! Αντί ωστόσο να πανικοβληθεί, να θυμώσει ή να στεναχωρηθεί, αντιμετωπίζει το ρόλο της μαμάς -και ό,τι αυτός συνεπάγεται- με χιούμορ.

Η ευφάνταστη μαμά λοιπόν, θέλοντας να αναδείξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές μαμάδες όταν τα παιδιά τους είναι "γραπωμένα" από πάνω τους και δεν τις αφήνουν να κουνήσουν ρούπι χωρίς να τις πάρουν από πίσω, έφτιαξε ένα πραγματικά απολαυστικό σημείωμα το οποίο και κόλλησε στην πόρτα του μπάνιου! Το σημείωμα ξεκινάει με το "Όταν η μαμά είναι στο μπάνιο, δεν επιτρέπεται να..." και στη συνέχεια ακολουθούν οι τέσσερις κανόνες που ζητά να ακολουθούν τα παιδιά της.

Δείτε όλο το σημείωμα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved