Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη μέρα του Αρίωνα στον παιδικό σταθμό (pics)

Κάποιες μαμάδες εκμεταλλεύονται τον Ιούλιο για να στείλουν πρώτη φορά τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό, κάνοντας έτσι ευκολότερη την προσαρμογή στο νέο σχολείο τον Σεπτέμβρη.

Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη μέρα του Αρίωνα στον παιδικό σταθμό (pics)

Μία τέτοια μαμά είναι και η Κατερίνα Καραβάτου. Αντί να φύγει για διακοπές με την οικογένειά της αμέσως μετά τη λήξη της εκπομπής της, αποφάσισε να στείλει για πρώτη φορά τον Αρίωνα στον παιδικό σταθμό.

Κάθε αρχή και δύσκολη

Όλα τα παιδιά χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν σε ένα νέο περιβάλλον. Όταν ένα παιδί «φεύγει» από την αγκαλιά της μαμάς του και μπαίνει σε μια άλλη ρουτίνα, σίγουρα θα υπάρξει αλλαγή στη διάθεσή του. Γκρίνια, κλάμα και άρνηση είναι μερικά από εκείνα τα συμπτώματα που εμφανίζουν μερικά παιδιά όταν πάνε στον παιδικό σταθμό.

Δεν ξέρουμε αν ο Αρίωνας νιώθει έτσι ή αν ήταν αρνητικός την πρώτη μέρα, πάντως είχε αρκετή υποστήριξη όχι μόνο από τους γονείς του, αλλά και από τη μεγάλη του αδερφή Αέλια, που τον συνόδευσε στο σχολείο του, δίνοντάς του μάλιστα όπως αποκάλυψε και η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από το ποστ στο Instagram, μερικές συμβουλές.

Δείτε τη φωτογραφία των παιδιών έξω από τον παιδικό σταθμό και το σχόλιο που τη συνόδευσε η Κατερίνα Καραβάτου, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved