Κλέλια Πανταζή: Η πρώτη της φωτογραφία με μαγιό μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της (pics)

Η Κλέλια Πανταζή διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Κλέλια Πανταζή: Η πρώτη της φωτογραφία με μαγιό μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της (pics)

Η Κλέλια Πανταζή και ο σύζυγός της, Λευτέρης Τσάκαλος, μετράνε αντίστροφα για να υποδεχτούν το πρώτο τους μωράκι. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η μέλλουσα μαμά στο Instagram με μία πολύ τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση.

"Ένα χρόνο παντρεμένοι και σε λίγους μήνες θα κρατάμε στην αγκαλιά μας το καλύτερο δώρο..!!! Σ’ ευχαριστώ για ό,τι ζούμε best husband in the world!!! Σ’ αγαπάω..." έγραψε τότε.

klelia pantazi 64680798 427491781165767 7120408096041915065 n

Λίγες ημέρες αργότερα, ανέβασε ένα ακόμα post στο οποίο έγραψε "Κοιτάζω το μέλλον μόνο με αισιοδοξία και ανυπομονώ για όλα τα καινούργια, εύκολα και δύσκολα που θα μου φέρει!!". Είναι φανερό ότι η αθλήτρια διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και σε κάθε φωτογραφία που μοιράζεται μαζί μας, η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Μερικές ημέρες πριν, η μέλλουσα μαμά μοιράστηκε μαζί μας την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Δείτε τη φωτογραφία μαζί με άλλες που έχει ανεβάσει στο Instagram της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved