Η φωτογραφία του Γιάννη Αϊβάζη με την κόρη του και η αντίδραση της Μαρίας Κορινθίου (pics)

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε ο Γιάννης Αϊβάζης στους διαδικτυακούς του φίλους.

Η φωτογραφία του Γιάννη Αϊβάζη με την κόρη του και η αντίδραση της Μαρίας Κορινθίου (pics)

Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν φειδωλός στις αναρτήσεις που αφορούν την κόρη του Ισμήνη.

Αν και στον λογαριασμό του θα δει κανείς φωτογραφίες τόσο δικές του όσο και της Μαρίας Κορινθίου, σπάνια θα δει φωτογραφίες της κόρης του Ισμήνης, δείχνοντας το πρόσωπό της.

Μπορεί να υπάρχουν κάποια βίντεο και κάποιες φώτο -μετρημένα όλα στα δάχτυλα των χεριών- όμως ποτέ δεν έδειχνε ολόκληρο το πρόσωπο της κόρης του, θέλοντας να την προστατέψει από τη δημοσιότητα.

Ωστόσο η Ισμήνη κάποια στιγμή ζήτησε από τους γονείς της να τη δείχνουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς και η Μαρία Κορινθίου εξήγησε το λόγο που άρχισαν να το κάνουν σε συνέντευξή της στο Tv Kous Kous.

«Αυτό είναι μία τεράστια συζήτηση. Όταν ήρθε η Ισμήνη στον κόσμο, είχαμε αποφασίσει με τον Γιάννη ότι θα την προστατέψουμε. Όταν άρχιζε να καταλαβαίνει, την ενοχλούσαν οι φωτογραφίες, ο κόσμος που την περιτριγύριζε και δεν τους ήξερε, οπότε ρητά συνεχίσαμε να την προστατεύουμε. Όλο αυτό κρατήθηκε μέχρι πρότινος, φαντάσου ότι την προστατεύουμε τόσο που δεν βλέπει δουλειές ούτε δικές μου ούτε του Γιάννη, δεν διαβάζει συνεντεύξεις μας. Το παιδί, όμως, μεγάλωσε και από πέρσι ξεκίνησε να βλέπει τηλεόραση. Σιγά σιγά, λοιπόν, άρχισε να μας λέει "γιατί να κρύβομαι;", "γιατί να βγαίνω θολή;", "γιατί ντρέπεστε;". Μας χτύπαγαν καμπανάκια και δεν θέλαμε να νιώθουμε ότι όλο αυτό είναι μορφή απόρριψης. Οπότε, με ιδιαίτερη συζήτηση της εξηγήσαμε τους λόγους που είχαμε αυτή τη στάση. Φέτος, όμως μας το έλεγε πολύ έντονα, την ενοχλούσε, οπότε, όταν μας έκαναν την πρόταση για την εκπομπή του ΑΝΤ1, της δείξαμε πλάνα και της είπαμε ότι θα πάμε στο Μαρόκο για τα γυρίσματα. Μας είπε ότι θα έρθει μόνο αν φανεί. Κι έτσι φάνηκε».

Οι διακοπές του Γιάννη Αϊβάζη με την Ισμήνη

Η Μαρία Κορινθίου κάνει περιοδεία σε αρκετά μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου αυτή την περίοδο με την παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι». Γι' αυτό το λόγο ο μπαμπάς Γιάννης έχει αναλάβει τη φροντίδα της Ισμήνης και απολαμβάνουν τις κοινές τους διακοπές.

Χθες, με μια ανάρτησή του, μας έδειξε μετά από καιρό την Ισμήνη. Τα σχόλια έπεσαν βροχή όχι μόνο από τους διαδικτυακούς του φίλους αλλά και από τη Μαρία Κoρινθίου που έσπευσε να σχολιάσει το duck face μπαμπά και κόρης.

Δείτε τη φωτογραφία και τον ξεκαρδιστικό τους διάλογο παρακάτω στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved