Κατερίνα Παπουτσάκη: Υπερασπίζεται το δικαίωμα στον δημόσιο θηλασμό (pics)

Τέσσερις φορές που η Κατερίνα Παπουτσάκη, θήλασε δημόσια τον μικρό Κίμωνα!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Υπερασπίζεται το δικαίωμα στον δημόσιο θηλασμό (pics)

Αρκετές είναι οι διάσημες γυναίκες της showbiz που εμφανίζονται υπέρμαχοι του θηλασμού και μάλιστα δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν και να μοιραστούν με τους θαυμαστές τους φωτογραφίες που τις δείχνει να θηλάζουν τα παιδιά τους.

Άλλωστε ο μητρικός θηλασμός είναι ένα «θαύμα».

Ανάμεσα σε αυτές τις διάσημες γυναίκες βρίσκεται και η Κατερίνα Παπουτσάκη που εδώ και μερικούς μήνες βιώνει τη μητρότητα για δεύτερη φορά, καθώς ο 6χρονος γιος της Μάξιμος, τον περασμένο Μάρτιο, απέκτησε αδερφάκι.

Η ζωή της ίδιας έχει αλλάξει προς το καλύτερο και αυτό φαίνεται και μέσα από τις φωτογραφίες της. Η Κατερίνα Παπουτσάκη παλαιότερα, ήταν αρκετά φειδωλή σε ό,τι είχε να κάνει με την προσωπική της ζωή. Δεν ήθελε ο κόσμος και τα Μέσα να ασχολούνται με την ίδια και την οικογένειά της.

Ωστόσο η δεύτερη εγκυμοσύνη της την άλλαξε και πλέον όχι μόνο δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και τους γιους της, Μάξιμο και Κίμωνα, αλλά μας δείχνει πως δεν την νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα όταν θηλάζει το μικρό της αγγελούδι.

Η όμορφη ηθοποιός χαμογελαστή, ανανεωμένη και πιο λαμπερή από ποτέ απολαμβάνει τον θηλασμό όπου και αν βρεθεί και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες που τη δείχνουν να θηλάζει τον μικρό Κίμωνα.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει όλους αυτούς τους μήνες, προβάλλοντας την ομορφιά και τη φυσικότητα του θηλασμού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved