Πριγκίπισσα Charlotte: Εσύ ξέρεις τι σημαίνει το όνομά της;

Πώς εμπνεύστηκαν το όνομά της;

Πριγκίπισσα Charlotte: Εσύ ξέρεις τι σημαίνει το όνομά της;

Πριν από δύο μήνες –και μία ημέρα- η πριγκίπισσα Charlotte είχε τα γενέθλιά της κι έγινε τεσσάρων ετών. Στις 2 Μαΐου το 2015 η Kate Middleton έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της με τον πρίγκιπα William, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία. Τρία χρόνια μετά βέβαια η δούκισσα του Cambridge έκανε ένα ακόμη παιδάκι, χαρίζοντας στη Charlotte και στον George ένα ακόμη αδερφάκι.

Η 4 ετών πριγκίπισσα είναι το μόνο κορίτσι στην οικογένειά της, η οποία παράλληλα έχει διατηρήσει το δικαίωμά της στη διαδοχή του θρόνου, παρά το γεγονός ότι μετά από εκείνη έχει γεννηθεί ένα ακόμη αγόρι. Αυτό συνέβη όταν η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να αλλάξει τον κανόνα αυτό του πρωτοκόλλου.

Η Charlotte Elizabeth Diana είναι σκέτο πειραχτήρι, ενώ δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε να πειράζει τον αδερφό της George. Τι σημαίνει όμως το όνομα της μικρής πριγκίπισσας;

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved