Μενεγάκη: Οι πρώτες αρετουσάριστες φωτό με μαγιό και οι αντιδράσεις που είχε προκαλέσει (Pics & Vid)

Η Ελένη Μενεγάκη στα 49 της χρόνια έχει κορμί που θα ζήλευε και μία εικοσάρα! Η παρουσιάστρια ακομπλεξάριστη πια δημοσιεύει φωτογραφίες της με μπικίνι και απαντά σε όλα τα σχόλια ακόμα και στα πικρόχολα μηνύματα στο instagram!

Μενεγάκη: Οι πρώτες αρετουσάριστες φωτό με μαγιό και οι αντιδράσεις που είχε προκαλέσει (Pics & Vid)

Πριν λίγες μέρες η παρουσιάστρια πόσταρε την πρώτη φωτογραφία της με μπικίνι και έστειλε φιλάκια στους διαδικτυακούς της φίλους και ένας follower της στο instagram της απάντησε πως η φωτογραφία της έχει υποστεί επεξεργασία. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Κακό φωτοσοπ...λάθη στην κοιλιακή χώρα! Να τα προσέχεις αυτά. Καλημέρα» και η παρουσιάστρια απάντησε: «Καθόλου! Δεν έχω πειράξει τίποτα! Ότι βλέπεις καλό κακό αυτό είναι! Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον καλημέρα».

Με αφορμή λοιπόν αυτή τη φωτογραφία της Ελένης και το πικρόχολο σχόλιο περί photoshop, θυμηθήκαμε τις πρώτες αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μπικίνι που πόσταρε στο instagram της και όλοι είχαν πάθει πλάκα με το κορμί της και έγραφαν κακόβουλα σχόλια και τότε ήταν η πρώτη φορά που είχε απαντήσει.

Τι είχε πει τότε για τη φωτογραφία της που είχε ανεβάσει με μαγιό και ήταν ανάσκελα που της έγραφαν «σιγά μην είσαι έτσι! Πού είναι ο αφαλός σου»;

Η Ελένη είχε πει: «Είχα ανεβάσει φωτογραφίες μου με μαγιό που είμαι ανάσκελα, που όταν είσαι ανάσκελα όλα πέφτουν και να έχεις κοιλίτσα όλα πέφτουν, όπως ήμουν γιατί δεν ξέρω να τα αλλάζω αλλά μόνο να φωτίζω τις φωτογραφίες και υπήρχαν κάποιες που έγραφαν «σιγά μην είσαι έτσι! Πωπωπω που είναι ο αφαλός σου... τα έκοψες όλα και απάντησα...»!

Δείτε τις πρώτες αρετουσάριστες φωτογραφίες της Ελένης στο instagram και τα τότε σχόλιά της και φυσικά και τις τωρινές φωτογραφίες, που η παρουσιάστρια είναι η ίδια όπως τότε, δηλαδή όπως πριν τρία χρόνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved